Connect with us

Stiri externe

David Beckham a spus despre casatoria cu Victoria ca „inseamna mereu multa munca”

David Beckham a declarat intr-u interviu despre casatoria sa cu Victoria ca nu este una usoara si ca e nevoie de multa munca pentru a face lucrurile sa functioneze.

Publicat

pe

https://www.instagram.com/p/Bk0xWwEBq3R/?utm_source=ig_embed

Cu 19 ani in urma, David Beckham s-a imbracat din cap pana-n picioare in mov si s-a casatorit cu aleasa inimii sale, Victoria Beckham. Sunt impreuna de atunci, insa relatia lor nu s-a scaldat mereu in ape line.

Intr-un interviu pentru emisiunea The Sunday Project, din Australia, fostul fotbalist povesteste despre familia sa si despre relatia cu Victoria. Postul de teelviziune a lansat un teaser care il surprinde pe Beckham reflectand asupra casniciei sale, dupa care declara: „Sa fii casatorit de atat de mult timp ca noi, stii, inseamna mereu multa munca. Devine putin mai complicat.”

https://www.instagram.com/p/BlVDASklHVE/?utm_source=ig_embed

Aceasta declaratie vine dupa ce, in ultimele luni, au circulat multe zvonuri despre cei doi ca ar fi despartiti. Purtatorul lor de cuvant a anihilat rapid aceste speculatii si declara pe atunci ca sunt: „o ciudata si rusinoasa pierdere de timp”.

Davin si Victoria postau des poze impreuna pe conturile lor de social media, insa dupa aniversarea de 19 ani de la casatorie, cei doi s-au aratat si mai implicati in acest sens. Din vara au fost deja in patru vacante si pareau fericiti impreuna.

Cuplul indragit de o lume intreaga a trecut peste multe incercari si obstacole, iar intamplarile din casatoria lor au tinut de multe ori capetele de afis. Ca atunci cand David si-a tatuat numele Victoriei pe mana in hindusa si l-a scris gresit sau cand Victoria a spus despre sotul sau ca este un ciudat si ca a fost nevoita sa se adapteze la tulburarea sa compulsiv-obsesiva. Cel mai grav episod, a fost in in 2007, cand David a avut o aventura cu asistenta sa. Atunci, cu un deceniu in urma, Victoria declara ceea ce a spuns, de curand, David Beckham:  „Eu si David am trecut peste toate impreuna. Nimeni nu a spus ca o casatorie va fi ceva usor”.

https://www.instagram.com/p/BhrHoPtnyLq/?utm_source=ig_embed