Connect with us

Stiri Interne

De ce a ajuns Alexandra Stan de urgență la spital

Alexandra Stan ar fi trebuit ca weekend-ul acesta să susțină un concert în Ungaria, însă a ajuns de urgență la spital. Problemele de sănătate i-au dat planurile peste cap și nu i-au permis să urce pe scenă. Iată ce s-a întâmplat!

Publicat

pe

De ce a ajuns Alexandra Stan de urgență la spital

Alexandra Stan a zburat în weekend în Ungaria, la Budapesta. Ar fi trebuit să susțină un concert pe scena festivalului Deja Vu de la Szeget. Din păcate însă, a fost nevoită să anuleze evenimentul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexandra Stan (@alexandrastan)

Problemele de sănătate i-au dat artistei planurile peste cap. Alexandra Stan a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns de urgență la spital. Simptomele au început să se manifeste imediat ce a aterizat pe aeroportul din Budapesta. Despre ce a fost vorba? O durere extrem de puternică în gât, în zona amigdalelor.

,,Mă simt foarte rău. Gâtul meu este foarte umflat, abia vorbesc. Am febră. Sper să mă odihnesc puțin în mașină și apoi la hotel”, a scris ea pe rețelele de socializare.

Din păcate, odihna nu i-a fost de ajuns și a trebuit să ajungă pe mâna medicilor. Aceștia i-au spus vedetei că are o infecție puternică în gât. I-au făcut perfuzii și i-au prescris un tratament medicamentos. De asemenea, o perioadă de repaos.

„Mă întristează că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră. Azi am fost la spital aici în Szeged și medicul mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere”, a scris Alexandra Stan pe conturile sale de social media.

Cum a ajuns Alexandra Stan dezbracata pe Instagram