Connect with us

ADPM Beauty

De ce a ajuns Crina Abrudan la medicul estetician după Survivor

La scurt timp după ce a revenit de la filmările pentru reality show-ul Survivor, Crina Abrudan a trecut pragul clinicii medicului său estetician pentru a repara daunele estetice cauzate de condițiile vitrege din jungla Dominicană. Vedeta, în vârstă de 45 de ani, a apelat la specialist pentru a șterge ridurile pricinuite de deshidratare, soarele puternic de la tropice și stresul competiției.

Publicat

pe

De ce a ajuns Crina Abrudan la medicul estetician după Survivor

„Survivor a fost o experiență care mi-a plăcut foarte mult, însă condițiile în care am stat nu au fost deloc ușoare. E dificil să stai atât timp fără o sursă constantă de hrană, așa cum erai obișnuit acasă, să dormi sub cerul liber fără să te odihnești cum se cuvine și să fii mereu sub presiune. Toate lucrurile astea cumulate se resimt și se văd. După ce am revenit acasă, am avut nevoie de o perioadă în care să mă odihnesc, să îmi revin. Cu toate astea, am observat că chipul meu continua să arate obosit și îmi apăruseră riduri de care nu eram deloc mulțumită.

Am revenit astfel la medicul meu, Dr. Iancu Morad, pentru a găsi o soluție pentru ștergerea ridurilor și pentru a avea un ten mai odihnit. Îl apreciez ca specialist pentru că știe să personalizeze tratamentele pentru fiecare pacient în parte. De aceea este atât de respectat. În cazul meu a fost nevoie de un tratament simplu și rapid ce alungă urmele oboselii de pe față. Am făcut mici injecții cu botox pentru a-mi corecta ridurile și un tratament personalizat de tip mezoterapie cu un cocktail de substanțe hidratante. Aveam nevoie de așa ceva și sunt foarte mulțumită că acum am un look proaspăt și odihnit”, declară Crina Abrudan.

Crina Abrudan a participat la Survivor 2023, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Vedeta a părăsit competiția după patru săptămâni petrecute în jungla din Republica Dominicană. Așa cum era de așteptat, condițiile dificile în care a trăit acolo au lăsat urme asupra chipului ei.

„Crina Abrudan arată impecabil la 45 de ani, iar asta se datorează unui stil de viață sănătos, și apelează la tratamente minim invazive menite să întârzie procesul de îmbătrânire. Nu are riduri pronunțate și probleme majore în acest sens, însă, după perioada de la Survivor, nu a fost mulțumită de faptul că arăta mai mereu obosită, iar orele de odihnă, de după revenirea acasă, parcă nu o ajutau deloc în acest sens. Am decis, în urma consultației, că un tratament cu botox este cel care îi poate șterge oboseala de pe chip.

Efectuată corect, de un medic cu experiență, intervenția rapidă și minim invazivă îmbunătățește considerabil aspectul tenului, păstrând însă trăsăturile naturale. Pe durata a câtorva luni, cât ține efectul, injecțiile cu Botox diminuează ridurile până la dispariție și previn apariția altora noi. Totul fără să pierdem mobilitatea musculară, adică fără să ne pierdem expresivitatea”, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad (Luxury Aesthetics).

În trecut, Crina Abrudan a apelat la medicul chirurg estetician Iancu Morad pentru a face Terapia Vampir, un tratament de tip PRP pentru scalp, care să combată problema căderii părului. În urma procedurii, a fost restaurată sănătatea podoabei capilare.