Connect with us

Stiri Interne

De ce a ajuns Oana Roman in pragul divortului

Oana Roman a marturisit ca relatia cu sotul ei nu este tocmai perfecta si ca au ajuns sa aiba multe certuri, discutii, barbatul ei chiar plecand de acasa. Iata ce s-a intamplat si cum de au ajuns in pragul divortului.

Publicat

pe

oana-roman-sot

Oana Roman si Marius Elisei s-au casatorit in urma cu doi ani, au o fetita superba, insa casnicia lor a fost si este inca greu incercata de frustrarile pe care Marius le-a acumulat, in timp.

Conform spuselor lor, din cauza faptului ca nu avea un loc de munca, acesta a devenit depresiv, s-a inchis in el, iar de aici au aparut problemele in casnicie. “A fost un moment cand ne-am gandit sa ne separam. Am avut o cearta intr-o seara si el a zis «Gata, plec». I-am zis «Fa-o, dar gandeste-te foarte bine». A zis ca vrea sa se duca la mama lui sa se gandeasca. A doua zi a venit acasa si ne-am spus tot ce nu ne-am spus dupa multe luni”, a declarat Oana la WOWbiz, Kanal D.

oana-roman-familie

Marius confirma problemele din casnicie, adaugand ca s-a mutat de ceva timp din caminul conjugal si ca locuieste la Pitesti: „Pe langa reprosuri, ceea ce ma deranjeaza foarte tare este ca nu recunoaste. De o luna casa mea e la Pitesti. A venit momentul sa va spun adevarul despre relatia mea cu Oana”, a declarat el.

mariue-elisei

In plus, acesta marturiseste ca sotia lui nu mai este la fel de tandra ca inainte: “Afectiunile au inceput sa se rareasca si el. E vorba de afectiune, pe mine ma doare. Eu la inceputul relatiei veneam de la munca si o giugiuleam toata ziua. Venea mai mult din partea mea. Nu atat de mult din partea ei, cat imi doream. Felul ei de a se exprima in fata mea nu e ca de la sotie la sot. Vorbele ei nu sunt tandre. E prea rece cu mine si de multe ori ii raspund la fel”.

In prezent, relatia celor doi se afla in pauza. Marius sta de luni pana vineri la Pitesti, iar in weekend vine in Bucuresti pentru a sta alaturi de fiica lui. “La ultima discutie aprinsa in care m-am hotarat sa divortez a existat si aceasta varianta, a separarii. Nu amenint, dar cred ca daca si a treia oara vorbim despre divort, o sa divortam”, a declarat el.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *