Connect with us

Stiri Interne

De ce a ales Selly să bage manele în filmul Romina VTM

Romina VTM a devenit, la început de 2023, cel mai vândut film românesc din toate timpurile. Totodată, producția este și una dintre cele mai controversate. De ce a ales Selly, unul dintre producători, să includă manele în film? Află în continuare răspunsul!

Publicat

pe

De ce a ales Selly să bage manele în filmul Romina VTM

În ultimii ani, filmele românești par să se bucure de un succes din ce în ce mai mare. Spre exemplu, Romina VTM. Filmul, realizat de Vidra Productions în colaborare cu Selly Media Network, a fost lansat în cinematografe la început de 2023. Producția s-a bucurat de încasări uriașe, devenind rapid cel mai vândut film românesc din toate timpurile. Nici de controverse nu a scăpat însă Romina VTM.

Invitat în platoul Pagina de Media, Selly, unul dintre producători, a vorbit despre motivele pentru care a ales să bage manele în film.

„Am încercat o fuziune între manele şi pop-ul pe care îl ştim. Practic se exploatează în film conflictul ăsta dintre două lumi, două persoane care au crescut diferit, cu muzică diferită, dar ambii extraordinar de pasionaţi de muzică”, a declarat el.

Din distribuție fac parte Nicole Cherry, Selly, Matei Dima, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju și Costi Max, Cosmina Păsărin, YNY Sebi, Rareș Mariș, Berechet.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ROMINA VTM (@romina.vtm)

„Este filmul care are de departe, dacă stai să te uiţi pe cifre, cea mai virală coloană sonoră din toate timpurile. Se lovesc 2 tipuri de personaje: o fată din Costineşti, care a crescut într-o familie de lăutari şi un băiat care vine de la Bucureşti, care vrea să mărgă la Conservator şi ei se îndrăgostesc şi mai multe nu vă spun, o să vă spun. Vedeţi în cinema”, a mai adăugat Selly.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *