Connect with us

Stiri externe

De ce a apărut pe scenă Prima Doamnă a Americii la Grammy

Jill Biden, Prima Doamnă a Americii, și-a făcut apariția duminică noaptea pe scena Premiilor Grammy, cel mai așteptat eveniment al anului în industria muzicală.

Publicat

pe

De ce a apărut pe scenă Prima Doamnă a Americii la Grammy

Prima Doamnă a Americii, Jill Biden, a strălucit noaptea trecută pe scena Premiilor Grammy. Cel mai așteptat eveniment al anului în industria muzicală s-a desfășurat pe arena Crypto.com din Los Angeles.

Prima Doamnă a vorbit despre cântărețul și compozitorul iranian Shervin Hajipour. Mai exact, despre cântecul acestuia, „Baraye”, un imn al protestelor din Iran. De asemenea, Jill Biden a vorbit și despre felul în care muzica poate schimba lumea.

„O melodie poate să unească, să inspire și, în cele din urmă, poate schimba lumea. Începând cu acest an, Academia Națională a Artelor și Științelor de Înregistrări prezintă un nou premiu. Premiu care se va acorda unei piese ce răspunde problemelor sociale din prezent și care are potențialul de a avea un impact global pozitiv”, a spus Prima Doamnă pe scena Grammy.

Jill Biden a descris melodia „Baraye” ca fiind „un apel puternic și poetic pentru libertate și drepturile femeilor”.

Tot Prima Doamnă a înmânat și premiul la categoria „Cântecul anului”. Trofeul a ajuns la Bonnie Raitt pentru melodia „Just Like That”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *