Connect with us

Stiri externe

De ce a fost amendată Kim kardashian cu 1 milion de dolari

Kim Kardashian a fost amendată cu suma de 1.26 milioane de dolari de Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare a Statelor Unite (SEC) pentru că a promovat o criptomonedă pe rețelele de socializare. Vedeta a fost de acord să plătească această amendă. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

De ce a fost amendată Kim kardashian cu 1 milion de dolari

Kim Kardashian a fost de acord să plătească o amendă de 1,26 milioane de dolari după ce autoritățile federale de reglementare au hotărât că a promovat ilegal o criptomonedă pe Instagram. Fără a dezvălui cu cât a fost plătită pentru promovare, au anunțat săptămâna aceasta oficialii Comisiei de Valori Mobiliare.

Comisia pentru Bursă și Valori Mobiliare a Statelor Unite a declarat că vedeta a ascuns faptul că a fost plătită cu 250.000 de dolari pentru acea postare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Advertisement

Postare prin care promova token-ul EMAX. Un activ cripto oferit de EthereumMax.

Postarea a fost făcută pe social media în iunie anul trecut, iar Kim Kardashian scria atunci: „Sunteți pasionați de Crypto? Acesta nu este un sfat financiar, ci doar împărtășesc cu voi ceea ce prietenii mei mi-au spus despre token-ul EthereumMax.”

Postarea includea un link către site-ul EthereumMax. Link pe care potențialii investitori puteau să cumpere jetoane EMAX, se arată în comunicatul SEC.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kim Kardashian (@kimkardashian)

Advertisement

Kim a fost de acord să plătească amenda. De asemenea, să coopereze cu autoritățile în cadrul anchetei.

„Acest caz este un reminder că, atunci când celebrități sau influenceri susțin oportunități de investiții, inclusiv titluri de cripto active, nu înseamnă că acele produse de investiții sunt potrivite pentru toți investitorii. Încurajăm investitorii să ia în considerare riscurile și oportunitățile potențiale ale unei investiții în lumina propriilor obiective financiare”, a declarat președintele SEC, Gary Gensler.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *