Connect with us

Stiri Interne

De ce a mers Radu Vâlcan în Nepal, departe de familie timp de 10 zile

Radu Vâlcan a plecat singur în Nepal, unde a stat 10 zile departe de familie. Vedeta a urcat munți de 4000 de metri înălțime și a descoperit stilul de viață al localnicilor. Iată care a fost scopul deplasării.

Publicat

pe

De ce a mers Radu Vâlcan în Nepal, departe de familie timp de 10 zile

Radu Vâlcan a petrecut 10 zile departe de țară și de familie, în îndepărtatul Nepal. Vedeta și-a luat rucsacul în spate și a urcat munții înalți, ajungând chiar până la o altitudine de 4000 de metri.

În Nepal a descoperit stilul de viață al localnicilor și faptul că, deși trăiau într-o sărăcie lucie, nu erau nefericiți. Radu a realizat acolo o serie de fotografii pe care are de gând să le includă într-o expoziție, iar încasările din vânzarea fotografiilor să fie donate unor cauze umanitare.

„La un moment dat eram aproape de 4000 de metri şi începusem să avem dureri de cap din cauza lipsei oxigenului. A fost superb. Vedeam acele vârfuri. Sunt printre cele mai înalte din lume. A fost fabulos. Este vorba şi de interacţiunea cu sătenii. Dincolo de sărăcie, am văzut într-adevăr… nivelul lor de trai este într-adevăr…., dar asta nu îi face nefericiţi. Am şi un plan cu toate pozele făcute acolo. Este un proiect pe care îl gândesc de un timp. Vreau să organizez o expoziţie de amatori, în urma căreia să strâng nişte bani pe care să îi donez pentru nişte copii bolnavi de leucemie”, a declarat Radu Vâlcan la Antena Stars.

🙏 #Nepal

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

Gata, m-am instalat. Everest, te astept! 📷😬

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on

#Nepal #Himalayanexpedition

A post shared by Radu Valcan (@raduvalcan) on