Connect with us

Stiri externe

De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick de la Backstreet Boys

Aaron Carter, fratele în vârstă de doar 34 de ani al lui Nick de la Backstreet Boys, a murit în weekend. Acesta a fost găsit înecat în cadă în locuința sa din California. Iată în continuare detaliile.

Publicat

pe

De ce a murit Aaron Carter, fratele lui Nick de la Backstreet Boys

Aaron Carter era fratele lui Nick de la Backstreet Boys. Și-a lansat primul album la vârsta de 9 ani, iar la 12 ani a lansat „Aaron’s Party”. Ambele materiale discografice s-au bucurat atunci de un succes extraordinar. Aaron a devenit rapid o senzație la începutul anilor 2000. Unul dintre cele mai cunoscute hituri lansate atunci de el era „I Want Candy”.

Sâmbătă, Aaron a fost găsit mort în cada casei sale din California. Avea doar 34 de ani. Taylor Helgeson, reprezentant al casei de management, a confirmat decesul, dar nu a dat detalii despre cauze.

Se pare că menajera a fost cea care l-a descoperit pe artist în cadă, fără suflare. A sunat la urgență, iar echipaje de ambulanță și poliție s-au deplasat la casa din Lancaster, California. Din păcate, tot ce au putut să facă a fost să constate decesul tânărului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nick Carter (@nickcarter)

Advertisement

„Inima mea este frântă. Chiar dacă eu și fratele meu am avut o relație complicată, dragostea mea pentru el nu a dispărut niciodată. Întotdeauna am sperat că se va însănătoși, că va găsi ajutorul de care avea atâta nevoie. Dependențele și bolile mintale i-au adus sfârșitul. Îmi va fi dor de fratele meu mai mult decât aș putea exprima vreodată în cuvinte. Sper că acum îți vei găsi liniștea pe care nu ți-au putut-o găsi pe pământ. Te iubesc, fratele meu mai mic”, a scris Nick Carter pe rețelele de socializare.

După succesul înregistrat la începutul anilor 2000, pentru Aaron Carter a început declinul. Cariera sa a intrat pe o pantă descendentă, iar problemele cu legea și dependențele de substanțe interzise i-au dat mari bătăi de cap. În 2018, a lansat primul album după 15 ani de pauză. Materialul se numește simplu, Love.

În 2019, Nick Carter și sora sa, Angel, au cerut un ordin de restricție împotriva lui Aaron. La vremea aceea, Nick a declarat că fratele lui reprezenta un pericol real pentru familie.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *