Connect with us

Stiri Interne

De ce a plecat Florin Călinescu de la Pro TV

Florin Călinescu a luat pe toată lumea prin surprindere seara trecută, atunci când a anunțat public faptul că renunță la colaborarea cu postul de televiziune Pro TV. Implicit, nu îl vom mai vedea la masa juriului Românii au Talent în următorul sezon.

Publicat

pe

De ce a plecat Florin Călinescu de la Pro TV

La ceas de seară, Florin Călinescu a făcut un anunț pe rețelele de socializare. Pleacă de la Pro TV. Asta în condițiile în care, alături de Andreea Esca, celebrul actor era una dintre cele mai vechi vedete ale postului tv. Florin Călinescu se alăturase echipei Pro TV în decembrie 1995, la momentul inaugurării.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Calinescu (@f.calinescu)

Advertisement

„Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaboarea cu actualul manegment al Pro TV. Deci, și la Românii au Talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, a scris Florin Călinescu pe pagina sa de Facebook.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Florin Calinescu (@f.calinescu)

Florin Călinescu este jurat Românii au Talent din 2015, atunci când i-a luat locul lui Constanin Cotimanis. A avut însă, de-a lungul anilor, emisiuni extrem de urmărite la Pro TV. Printre acestea, Chestiunea Zilei (1996 – 2000) sau Procesul Etapei (2003).

Advertisement

„Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au declarat pentru click.ro reprezentanții postului Pro TV.

Averea lui Florin Călinescu. Cât e scris în declarația sa!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *