Connect with us

News

De ce a plecat Mircea N. Stoian de la Un Show Pacatos?

Emisiunea “Un Show Pacatos” va reveni in toamna cu un nou format. De aceasta data, din echipa vor lipsi atat Mircea N. Stoian, cat si orchestra lui Stefan Ciobanu. Asistentele Crudu si Pamfile vor ramane, se pare, in carti.

Publicat

pe

Dan Capatos va reveni in toamna, la Antena 1, cu un nou format al emisiunii “Un Show Pacatos”.

De aceasta data, emisiunea isi va dubla aproape spatial de emisie, dorind, probabil, sa faca fata concurentei acerbe, mai exact emisiunii “Cancan TV”, de la Kanal D.

Odata cu noul format, si echipa emisiunii se va schimba. Producatorii au renuntat la orchestra care tinea pasul intamplarilor din platou cu acorduri sonore.

In plus, Mircea N. Stoian nu si-a mai prelungit contractul. Jurnalistul care cocheteaza cu actoria spune ca se saturase sa fie luat peste picior de invitatii emisiunii, in conditiile in care se situau mult sub nivelul lui de inteligenta si pregatire profesionala.

„Atmosfera devenise irespirabila. M-am saturat sa fiu luat peste picior de tot felul de nespalati si tarfulite de doi bani. Pana si mucoasa de Pamfile, care nu stie semnificatia cuvantului felatie, incepuse sa ridice tonul.

Advertisement

Daca nu as fi plecat acum, as fi mucegait pe canapea alte cateva sezoane, ori as fi fost dat afara cu un sut in fund”, a declarat el pentru Click.

La randul lor, membrii orchestrei nu vor mai face parte din noua echipa, insa, spre deosebire de Stoian, ei au fost dati afara.

„Nu a mai fost loc si pentru noi in noul proiect. Am fost anuntati de conducere zilele trecute ca nu vom mai face parte din show”, a declarat claparul Stefan Ciobanu.

Se pare ca cele doua asistenta, Daniela Crudu si Madalina Pamfile vor ramane in formula din toamna.

Advertisement
Advertisement
1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *