Connect with us

Stiri externe

De ce a purtat Lady Gaga broșa cu porumbel la învestirea lui Biden

Lady Gaga a interpretat impecabil imnul Statelor Unite ale Americii la ceremonia de învestire a lui Joe Biden, însă ținuta ei a atras și mai mult atenția. Iată ce a purtat și ce semnificație are broșa cu porumbel.

Publicat

pe

De ce a purtat Lady Gaga broșa cu porumbel la învestirea lui Biden

Lady Gaga l-a susținut permanent pe Joe Biden în campania electorală, iar acum, odată ce a fost ales președinte, a avut onoarea de a cânta imnul Statelor Unite la ceremonia de învestire a acestuia ca președinte al țării. Artista a ales să poarte o ținută memorabilă, cu un detaliu cu semnificație.

Rochia sa, ce a recreat o floare de mac, a fost creată de Schiapparelli Haute Couture, și aleasă de stilistul Daniel Roseberry. Vestimentația a fost accesorizată cu o broșă aurie în formă de porumbel ce poartă în cioc p ramură de măslin.

Acesta este simbolul păcii, un mesaj de uniune și de reconciliere între masele sociale ale țării, în special după anii de diviziune și de polaritate puternică a nației în timpul administrației Trump.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STYLE MAGAZINES (@stylemagazines)


De altfel, cei care au votat partidul democrat la alegeri au urmărit ceremonia de ieri cu speranța că va urma o perioadă de echilibru social, în care va fi susținută diversitatea sub toate formele sale.

De ce s-a purtat violet la învestirea lui Joe Biden