Connect with us

Stiri Interne

De ce a refuzat Oana Roman sa isi micsoreze stomacul pentru a slabi

Oana Roman s-a confruntat multi ani cu kilogramele in plus, insa nu a ajuns pana acum pe masa de operatie pentru a-si micsora stomacul si a slabi. Iata de ce!

Publicat

pe

De ce a refuzat Oana Roman sa isi micsoreze stomacul pentru a slabi

Oana Roman a avut probleme cu greutatea in exces inca din perioada adolescentei. In ciuda criticilor din jur, fiica fostului premier nu a apelat la solutii radicale pentru a slabi, cum este, spre exemplu, operatia chirurgicala de micsorare a stomacului, desi, poate ar fi fost cea mai eficienta solutie pentru a putea ajunge la silueta mult visata. A refuzat insa acest tip de interventie, mai ales ca are la activ operatii in zona abdomenului care s-au vindecat cu greu.

Oana Roman se opereaza din nou dupa problemele de la cezariana

„Am un prieten care a facut aceasta operasie si m-a batut si pe mine la cap. Nu eram deloc convinsa ca vreau sa fac chestia asta. M-a rugat frumos. Ma duc la respectivul, la consultatie. O consultatie care costa 500 de lei si dureaza 15 minute si domnul ala ma cantareste, ma masoara. Imi spune ca am un surplus (…) imi zice <<Eu te operez, gata>>. Costa enorm, multe mii de euro. Plec acasa. Trece o perioada si ma suna un realizator de televiziune sa-mi propuna sa fac aceasta operatie. Am spus ca nu vreau, eu nu am de slabit 30-40 de kilograme. E o operatie care poate avea repercusiuni si nu ma intereseaza sa fac acest lucru. Nu l-am facut. Puteam sa o fac, dar trebuia sa ma duc la televizor pentru chestia asta. Nu mi-am dorit niciodata sa fac aceasta operatie. Cunosc oameni care au facut aceasta interventie, dar intr-adevar au probleme”, a declarat Oana.

Azi 4 ani de când am zis DA! #happymarriage

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei) on