Connect with us

Stiri Interne

Cine este de vina pentru ca am suferit de sete la Robbie Williams?

Cine este de vina pentru ca am suferit de sete la Robbie Williams? Organizatorii dau vina pe firma de catering care a reziliat contractul cu cateva zile inaintea concertului. Iata ce s-a intamplat.

Publicat

pe

concertul-robbie-williams1-640x426

Din ce in ce mai multi oameni se plang ca au rabdat de sete la concertul lui Robbie Williams. Spectatorii trebuau sa stea la cozi infernale pentru a-si cumpara carduri cu care apoi sa isi cumpere, stand la alte cozi, mancare sau bautura.

S-a ajuns sa se stea la coada zeci de minute in sir, astfel ca multi ori au ratat concertul, asteptand sa ajunga la „taraba”, ori au abandonat coada si au urmarit show-ul rabdand de sete, in conditiile in care afara era deosebit de cald.

In urma revoltelor de pe bloguri, din media si de pe retelele de socializare, organizatorii, D&D Entertainment, vin sa explice ce s-a intamplat.

„Cu 3 zile inaintea acestui eveniment, ne-am aflat intr-o situatie fara precedent pentru noi: firma de public catering care organiza vanzarea la eveniment ne-a informat, printr-un email, ca doreste sa se retraga din contractul agreat si semnat!

Starea de alerta provocata de neprofesionalismul si iresponsabilitatea acestor oameni fata de cei 64.000 de participanti la eveniment a afectat intr-o extrem de mare masura buna organizare a acestuia, incat se punea problema anularii concertului. Trebuia, urgent, sa gasim o solutie de inlocuire a vendor-ului”, au anuntat organizatorii.

Prin urmare, au apelat la o alta firma de catering care nu a fost insa pregatita pentru fluxul enorm de consumatori.
In plus, cei care au apucat sa isi cumpere cardurile, dar nu sa si le consume cumparand mancare sau bautura, isi pot recupera banii pe loc de la trei sucursale din Bucuresti ale Bancii Transilvania (sucursala Alba Iulia, sucursala Militari, sucursala Obor), precum si la agentia Matei Corvin din Cluj-Napoca. Daca insa vor ajunge la alte agenti Banca Transilvania din tara, banii vor fi virati in cont.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *