Connect with us

Stiri externe

De ce ar fi fost operată Kate Middleton. Ce se zvonește!

Problemele par că se țin lanț în familia regală a Marii Britanii. După ce Kate Middleton a suferit o operație abdominală pe data de 16 ianuarie, iată că și Regele Charles a fost supus unei intervenții chirurgicale la nivelul prostatei. De ce ar fi fost însă operată Kate Middleton? Iată ce se zvonește!

Publicat

pe

De ce ar fi fost operată Kate Middleton. Ce se zvonește!

Kate Middleton a fost supusă marți, 16 ianuarie, unei intervenții chirurgicale în zona abdominală. Nu au fost date însă detalii despre problemele de sănătate cu care se confruntă Prințesa de Wales și care au dus la necesitatea acestei operații.

Iată că ieri a apărut o nouă informație. Regele Charles a suferit o operație pentru prostată mărită, o afecțiune comună în rândul bărbaților trecuți de o anumită vârstă.

Dacă în cazul Regelui comunicarea a fost mai clară și s-a spus că nu e vorba despre vreo suspiciune de cancer, în cazul Prințesei informarea a fost mai vagă. Asta a dat naștere la o mulțime de speculații în spațiul public.

În prezent, Kate este internată în spital pentru recuperare. Ea va rămâne sub supravegherea medicilor încă două săptămâni. Ulterior, Prințesa de Wales va reveni la Windsor, unde va continua să se recupereze.

Unii susțin că e foarte probabil ca operația suferită de ea să fi fost una de histerectomie (extirparea uterului). Acest tip de intervenție se recomandă în mai multe situații, inclusiv cancer de col uterin. Totuși, în general, histerectomia pe cale abdominală este indicată în afecțiuni necanceroase. Perioada de recuperare este însă îndelungată.

Soția Prințului William nu va mai ieși în public în lunile următoare, cel puțin până după Paște.

În anul 2007, și Regina Camilla a suferit o astfel de intervenție. S-a spus atunci că operația a fost una de rutină, fără ca problemele să fi fost unele de natură malignă.