Connect with us

Stiri externe

De ce au apărut Camilla și Regele Charles pe scena Eurovision

A mai rămas puțin până la startul ediției din acest an a concursului Eurovision, care se va desfășura în perioada 9 – 13 mai la Liverpool, în Marea Britanie. Iată de ce au apărut Regele Charles și Regina Camilla pe scena Eurovision!

Publicat

pe

De ce au apărut Camilla și Regele Charles pe scena Eurovision

Regele Charles și Regina Camilla au vizitat ieri locația în care se va desfășura ediția din acest an a concursului Eurovision, în perioada 9 – 13 mai. Este vorba despre M&S Bank Arena din Liverpool.

Este pentru prima oară, în ultimii 25 de ani, când Marea Britanie găzduiește celebrul concurs muzical. Regatul Unit și-a asumat organizarea competiției după ce ediția de anul trecut a fost câștigată de Ucraina, țară aflată în plin război. Kalush Orchestra a câștigat Eurovisionul anul trecut cu piesa Stefania, în vreme ce Marea Britanie s-a clasat pe locul doi.

Palatul Bukcingham a oferit o declarație oficială menționând că show-ul din acest an va include elemente ucrainene.

La Liverpool, Regele Charles și Regina Camilla s-au întâlnit cu reprezentanții BBC, cu oamenii din producție, cu prezentatorii din acest an și cu presa.

Aceștia s-au asigurat că locația este pregătită pentru a găzdui acest show important și au inaugurat scena. După numărătoarea inversă, cei doi au apăsat butonul care a luminat în premieră scena.

Advertisement

Acesta a fost unul dintre ultimele angajamente ale Regelui Charles și ale Reginei Camilla înainte de încoronarea cee va avea loc pe data de 6 mai la Londra.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *