Connect with us

ADPM Health

De ce bea Andreea Marin apa alcalina

Andreea Marin obisnuieste sa bea apa alcanina. A descoperit aceasta forma de hidratare dupa ce a petrecut cateva saptamani in clinica de detoxifiere din Turcia. Iata ce beneficii spune ca aduce.

Publicat

pe

andreea-marin-apa

Andreea Marin bea apa alcalina, apa pe care a descoperit-o in saptamanile petrecute, anii trecuti, la clinica de detoxifiere din Turcia. Vedeta sustine ca apa alcalina este sanatate curata, reusind sa echilibrele PH-ul acid din organism

“Apoi, am inteles ce inseamna sa bei apa alcalina, cu un PH aproape de 10 ca valoare , necesar corpului tau pentru purificare si pentru a contrabalansa agresiunea atator produse acide pe care le consumam”, a declarat vedeta.

In plus, Andreea Marin a eliminat, pe cat posibil, zaharul din alimentatie si a invatat sa isi cultive singura legumele pe care le consuma.

andreea-marin-yoga andreea-marin-salata

Cum se mentine Andreea Marin sanatoasa si in forma, dupa cura de detoxifiere de la Bodrum

“La Bodrum am invatat o multime de lucruri bune, de la retete care sa inlocuiasca mancarurile nocive, cu prea mult zahar sau cu chimicale, pana la felul in care imi pot planta singura, in pamant organic, anumite legume sau verdeturi din care gatesc apoi sau fac sucuri cu un continut bogat in minerale, enzime, vitamine. Am vazut un film la unul dintre seminariile de la Bodrum despre efectele nocive ale zaharului si ale chimicalelor, zaharul fiind numit si “cocaina produselor alimentare”, si am inteles clar cate beneficii aduce inlocuirea acestuia cu siropul de agave sau mierea bio, de exemplu”, adauga vedeta.