Connect with us

Stiri Interne

De ce divorteaza Maria Marinescu de sotul aflat la inchisoare

La scurt timp dupa ce in presa a aparut informatia conform careia Maria Marinescu divorteaza de Frank Colin, sotul ei aflat in acest moment intr-o inchisoare din Franta, fapt confirmat apoi de catre designer, s-a aflat si motivul ce sta in spatele acestei decizii. Dupa cum chiar ea a recunoscut, Maria Marinescu a luat hotararea de a divorta de dragul copilului pe care il are impreuna cu Frank.

Publicat

pe

Maria-Marinescu-Levin-si-Frank-Colin

Maria Marinescu si Frank Colin sunt casatoriti deja de 5 ani si au impreuna un copil, un baietel pe care Maria il creste in prezent singura, deoarece, de aproape un an, omul de afaceri se afla intr-o inchisoare din Franta, acuzat de trafic de droguri.

Mai exact, barbatul ar fi fost implicat in dosarul „Soimul cu cocaina”, fiind considerat capul retelei de trafic de droguri ce avea scopul de a aduce la Saint Tropez 680 de kilograme de cocaina, din Republica Dominicana, in valoare de peste 20 de milioane de euro.

Astazi, dis de dimineata, a aparut in presa informatia conform careia Maria Marinescu ar fi luat hotararea sa divorteze de sotul ei, lucru confirmat apoi chiar de ea. Imediat, decizia Mariei de a divorta a fost catalogata drept o rezolvare a faptului ca designer-ul nu mai rezista statutului de femeie maritata cu un barbat aflat in inchisoare ori o hotarare luata din ratiuni financiare.

Maria Marinescu a facut insa lumina si in aceasta privinta, dezvaluind ca divortul reprezinta solutia perfecta in acest moment, avand in vedere ca mediatizarea cazului il afecteaza mult pe fiul ei si al lui Frank Colin, micutul Levin (3 ani).

„Azi am depus actele de divort la sectorul 1. Pentru copil am luat de fapt aceasta decizie”, a declarat Maria Marinescu pentru SpyNews.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *