Connect with us

Stiri Interne

De ce mănâncă nutriționistul Mihaela Bilic o singură dată pe zi

Medicul nutriționist Mihaela Bilic spune că mănâncă doar o singură dată pe zi și că nu îi place apa, motiv pentru care preferă să se hidrateze consumând lapte proaspăt, ceaiuri sau infuzii de fructe.

Publicat

pe

De ce mănâncă nutriționistul Mihaela Bilic o singură dată pe zi

Mihaela Bilic este cunoscut medic nutriționist. Dacă vrem să slăbim, spune ea, e mai puțin important ce anume mâncăm. Ce contează cu adevărat este cantitatea de mâncare pe care o consumăm. Mai exact, ar trebui să avem maxim două mese pe zi, iar porțiile de mâncare să fie cât mai mici. Pentru ea însăși, a ales să mănânce doar o singură dată pe zi.

„Eu nu mănânc mai mult de o dată pe zi. Nici măcar două mese nu am, ci una singură și aceea seara. Cel mai ușor ne este să ne abținem când nu avem și nu ne expunem vizual mâncării. Întotdeauna încerc să mănânc ce îmi place. Porția să fie mai mică. Ieri chiar am mâncat nu un hamburger, ci jumătate de hamburger. Adică mi-am luat unul, dar l-am tăiat în jumătate. Și cu o mână de cartofi prăjiți. Mi-a plăcut și a fost și bun, și suficient cât să nu îmi pună silueta în pericol”, a declarat Mihaela Bilic pentru Libertatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihaela Bilic (@doctorbilic)

Advertisement

Nici când vine vorba despre consumul de apă, nutriționistul nu urmează reguli.

„Eu beau lapte în loc de apă, că nu îmi place apa. Beau ceai, infuzie de fructe, dar apă chioară, nu prea. Mănânc ciorbă, deci organismul meu își ia apa din feluri de mâncare. Iaurt, lapte bătut, acestea sunt. Beau laptele ce vine de la animal. Depășesc un litru de lapte pe zi. N-aș putea trăi fără lapte sau lactate, mi se par alimente perfecte. Din comerț le cumpăr, nu am niciun fel de problemă”, a mai declarat ea.

Mihaela Bilic o înlocuiește pe Oana Cuzino la Pro TV

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *