Connect with us

Stiri Interne

De ce nu a putut merge Giulia Nahmany la înmormântarea tatălui

Giulia Nahmany traversează o perioadă extrem de dificilă. Tatăl ei s-a stins din viață în Israel, însă vedeta nu a putut participa la funeraliile părintelui său. Iată de ce!

Publicat

pe

De ce nu a putut merge Giulia Nahmany la înmormântarea tatălui

Giulia Nahmany trece printr-o perioadă foarte grea. Dacă din punct de vedere peofesional lucrurile îi merg de minune, iată că vedeta trăiește o dramă în viața personală. Tatăl ei s-a stins din viață chiar zilele trecute, în Israel. Din nefericire însă, Giulia nu a putut merge la înmormântarea părintelui său.

Giulia Nahmany provine dintr-o familie de evrei, iar la ei tradițiile sunt diferite de ale noastre. Cei trecuți în neființă se înmormântează în aceeași zi, iar Giulia nu a putut zbura în Israel din cauza restricțiilor impuse de COVID-19. Israelul a intrat pentru a doua oară în carantină pe fondul pandemiei.

Giulia Nahmany – cat de greu i-a fost dupa decesul mamei sale. Interviu emotionant!

Cu durere în suflet, Giulia Nahmany a postat pe social media câteva fotografii cu tatăl ei. Dar și un mesaj emoționant ce reflectă momentele grele prin care vedeta trece: “Sunt multe lucruri pe care nu am apucat să le spun oamenilor din viața mea. Uneori pentru că nu mi-am găsit cuvintele, alteori pentru că am crezut că voi avea timp să o fac mai târziu. Câteodată pentru că am crezut că oamenii cărora aș vrea să le spun căt îi iubesc știu deja asta. Însă, viața ne arată uneori că nu avem un ‘mai târziu. Tot ce avem este prezentul. Vrei să-i spui cuiva ca îl iubești? Fă-o acum. Nu te gândi că știe deja sau că o poți face mai târziu. Uneori nu există acest mai târziu”.

Giulia Nahmany a mai traversat o perioadă dureroasă după decesul mamei sale, ce a avut loc în urmă cu câțiva ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Antrenamentele contiuna intens! Oare ce misiune va urma? Acum la @fermaprotv #ferma

O postare distribuită de GIULIA NAHMANY (@giulianahmany) pe

În prezent, Giulia Nahmany se numără printre concurenții noului sezon al emisiunii Ferma. Orășeni vs. Săteni de la Pro TV.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *