Connect with us

Stiri Interne

De ce nu s-a pensat niciodată Andreea Esca. Sfatul primit de la bunica ei!

Indiferent de vremuri și de modă, Andreea Esca a ales întotdeauna să mizeze pe frumusețea naturală. Spre exemplu, vedeta nu s-a pensat niciodată grație unui sfat prețios primit în adolescență de la bunica ei.

Publicat

pe

De ce nu s-a pensat niciodată Andreea Esca. Sfatul primit de la bunica ei!

Andreea Esca este o femeie frumoasă care și-a păstrat, peste ani, naturalețea. Vedeta a mizat întotdeauna pe atuurile cu care a înzestrat-o natura și, în afară de a duce o viață echilibrată și a face sport, nu a apelat la alte trucuri pentru a-și îmbunătăți aspectul. Chiar ea spune că nu face nimic special pentru a arăta atât de bine la 50 de ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

„Nu fac nimic în mod special. Poate faptul că mă ocup de lucruri care îmi plac, mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi plac. Nu sunt obligată să fac multe compromisuri, poate asta îți face bine la ten. La siluetă nu este niciun fel de mister, încuiați frigiderul și faceți sport. Îmi pare rău, nu am altfel de secret. Am foarte multe plăceri alimentare, dar pe care nu le pun în aplicare întotdeauna”, a declarat ea pentru Ego.ro.

Advertisement

În plus, Andreea Esca nu s-a pensat niciodată și îi datorează asta bunicii ei care i-a dat un sfat prețios în adolescență.

„Nu mă pensez pentru că bunica mea, când eram adolescentă, îmi spunea tot timpul să nu mă pensez pentru că o să mi se strice forma și sprâncenele sunt frumoase așa. Eu o iubeam foarte mult și țineam la sfaturile ei, astfel încât nu a fost nimeni în stare să mă convingă să mă pensez. Uite că acum au revenit la modă. În sfârșit, sunt la modă. Ce făceam dacă nu mai aveam sprâncene? Se poartă acum mari, rebele, în toate sensurile”, a declarat vedeta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ioana (@andreeaesca)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *