Connect with us

Stiri Interne

De ce nu s-a vopsit niciodată Maia Morgenstern: ”Am curajul meu!”

Maia Morgenstern, o figură iconică a teatrului și cinematografiei românești, a fost mereu recunoscută pentru talentul și autenticitatea sa. La 61 de ani, dă dovadă de feminitate, frumusețe și naturalețe. Iată de ce a ales să nu își vopsească părul grizonat!

Publicat

pe

De ce nu s-a vopsit niciodată Maia Morgenstern: ”Am curajul meu!”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Talentul ei incontestabil a trecut granițele țării și a fost, de-a lungul anilor, parte din proiecte cinematografice internaționale de succes.

Ajunsă la 61 de ani, actrița își îmbrățișează frumusețea naturală și nu apelează la artificii pentru a arăta mai bine. Părul ei grizonat este, cumva, un simbol al autenticității și maturității într-o industrie ce pune mare accent pe tinerețe și aspect fizic.

Într-un interviu acordat recent, celebra actriță a dezvăluit motivul pentru care a ales să nu își vopsească părul. Ea spune că acest lucru o face să se simtă mai aproape de mama ei.

„Am curajul meu. Mama își purta părul alb și am convingerea că mă întâlnesc cu mama în oglindă. Îmi lipsește mama”, a declarat ea într-un podcast, conform click.ro.

Industria cinematografică, ca multe alte domenii, exercită presiuni asupra actorilor, în special a femeilor, să se conformeze unor standarde adesea rigide de frumusețe. Maia Morgenstern a ales, în schimb, să iasă din tipare.

Ea demonstrează că frumusețea și valoarea nu sunt legate de vârstă sau de conformarea la standardele impuse. Ele vin din autenticitate și încredere în sine.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *