Connect with us

Stiri externe

De ce nu se înțelege Victoria Beckham cu nora Nicola Peltz

În primăvara acestui an, fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn, s-a însurat. A avut o nuntă ca în povești și totul părea să meargă ca pe roate. Iată însă că lucrurile nu sunt chiar atât de roz. De ce nu se înțelege Victoria Beckham cu nora Nicola Peltz?

Publicat

pe

De ce nu se înțelege Victoria Beckham cu nora Nicola Peltz

Se pare că relația dintre Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, este departe de a fi una frumoasă. Primele zvonuri referitoare la o ceartă între ele au apărut imediat după nuntă. Cauza? Mireasa nu a ales să poarte o rochie a soacrei sale, designer celebru. A optat, în schimb, o superbă creație Valentino, realizată special pentru ea de către designerul Pierpaolo Piccioli.

Într-un interviu recent, Nicola Peltz a vorbit despre relația pe care o are cu Victoria Beckham. Așa cum era de așteptat, a negat zvonurile cu privire la ceartă. A ținut chiar să explice motivul pentru care nu a purtat o creație a acesteia în ziua cea mare.

„Urma să port o creație a ei, chiar îmi doream să fac asta. Apoi, cu câteva luni înainte de nuntă, și-a dat seama că nu o poate face în atelierul ei. Așa că am fost nevoită să aleg o altă rochie. Nu ne-am certat pe tema asta. Cred însă că toate zvonurile de acolo au pornit”, a declarat ea pentru Variety.

Fiul soților Beckham și actuala sa soție și-au făcut publică relația în ianuarie 2020. S-au logodit în vara aceluiași an. Nunta ar fi trebuit să aibă loc mai devreme, dar a fost amânată în contextul pandemiei.

Au apărut imaginile oficiale de la nunta fiului soților Beckham