Connect with us

News

De ce nu se intoarce Mihaela Radulescu in Romania

De mai bine de doi ani, Mihaela Radulescu locuieste alaturi de fiul sau la Monaco. Putine au fost ocaziile in care a revenit in tara pentru scurte proiecte. Desi este inca dorita pe piata televiziunii, Mihaela nu are de gand sa se intoarca definitiv in tara. De Principatul de pe Coasta de Azur o leaga multe si, in ciuda momentelor de dor de cei din tara, ea este decisa sa ramana la Monaco, de dragul baiatului sau.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu traieste la Monaco ceea ce nu a avut ocazia in Romania in anii in care a fost considerata una din cele mai mari vedete de televiziune de la noi.

De doi ani are parte de un trai linistit, fara a fi agasata de presa sau de oamenii de pe strada care reactioneaza in fel si chip atunci cand o zaresc.

Mihaela s-a mutat la Monaco, in urma cu doi ani, in primul rand pentru a-i oferi fiului sau, Ayan, ocazia sa creasca si sa fie educat intr-un mediu sanatos, fara a citi ziarele de scandal in care ar fi putut fi scrie la nesfarsit de idila mamei sale cu Dani Otil.

Mai mult, la Monaco, Mihaela a devenit un cetatean obisnuit, are vecini care nu stiu ca in Romania este defapt o vedeta, isi plateste singura facturile si are timp suficient pentru a-l petrece alaturi de fiul ei, acum scolar.

De altfel, unul din motivele pentru care nu revine in tara definitiv este ca baiatul ei s-a acomodat atat de bine cu stilul de viata de acolo incat nu ar fi deloc o idee stralucita sa renunte la beneficiile pe care le ofera atat sistemul de invatamant de acolo, cat si traiul de zi cu zi, ferit de invidii, uneltiri si intrigi.

Mihaela Radulescu isi motiveaza plecarea la Monaco astfel: „Am plecat intr-un loc foarte frumos in care nu vad nimic anormal in a-ti creste un copil. Nu aveam o suparare generala. Am incercat totusi sa punctez ca eram suparata pe niste colegi din breasla si aveam toate motivele sa fiu.

Erau oameni care faceau aceeasi meserie ca si mine, nu le gresisem cu nimic, dar atunci cand am avut nevoie de ei sau cand pur si simplu mi-ar fi placut sa fie de aceeasi parte a barierei, ei mi-au fost total impotriva“, referindu-se la situatia tensionat de acum doi ani cand a fost tinta reprosurilor celor din jur, printre ei si colegi de televiziune, din pricina relatiei sale cu Dani Otil.

Traiul la Monaco a convins-o ca a fost una din cele mai bune decizii pe care le-a luat, chiar daca a fost o schimbare brusca de macaz in viata ei.

„Zilele din viata mea aici sunt mult mai pline de fiul meu. Dimineata ne trezim facem micul dejun il duc la scoala. O ora jumatate din viata mea e a lui. Cand e la scoala am si eu timpul meu.

Mai scriu la o revista, doua, in Romania, mai un editorial la care lucrez. Sunt cartile la care lucrez, am spor la scris. Urmeaza programul administrativ. Nu am cohorte de cetateni care sa munecasca pentru mine. Aici iti platesti singur facturile, mergi singur la cumparaturi. Astea sunt lucruri noi in viata mea. In ultimii zece ani de zile nu am fost sa platesc apa sau sa fac cumparaturile.

Fiul meu e in clasa a treia, avem lectii bilingve. Mi s-a intamplat la lectiile cu el sa nu pot sa rezolv o problema de clasa doua, din cauza limbii franceze. Apoi devin soferul lui, pentru ca sunt multe locuri in care trebuie sa il duc.

Cele mai multe prietene nu au idee cine sunt eu in tara mea. Eram mama lui Ayan. Copilul meu a fost foarte repede placut de ceilalti copii si mame, pentru ca este foarte dulce si cuminte si dragut.

A fost invitat repede la zile de joaca si asa am reusit sa imi fac prietene. Nimeni nu m-a intrebat cu ce ma ocup. Lumea nu e interesata aici de lucrul asta. Nici eu nu mi-am pus problema asta”, astfel s-a confesat Mihaela in cadrul unei interventii in direct in emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Foto: Viva