Connect with us

Stiri externe

De ce nu voia Prințesa Diana să se mărite cu Dodi Al Fayed

Se vorbește mult în ultima vreme, în special după lansarea pe Netflix a ultimului sezon The Crown, despre povestea de dragoste pe care Prințesa Diana a trăit-o cu Dodi Al Fayed. Lady Di se pare că nu era cu adevărat îndrăgostită de el și nu ar fi vrut nici în ruptul capului să îi devină soție. Iată de ce și cine a fost singurul bărbat pe care ea l-a iubit după despărțirea de Charles.

Publicat

pe

De ce nu voia Prințesa Diana să se mărite cu Dodi Al Fayed

La începutul anilor 90, căsnicia Prințesei Diana cu Charles a început să se destrame. Adulterul pare să fi fost principalul motiv. Cei doi s-au învinovățit reciproc pentru separare, iar în 1992 a fost anunțată public “despărțirea pe cale amiabilă”.

Divorțul a venit însă mai târziu, finalizându-se abia pe 28 august 1996. Atunci, Lady Di s-a ales cu 17 milioane de lire sterline și un ordin judecătoresc care îi interzicea categoric să dea amănunte presei.

După divorț, Diana a ramas în apartamentul său din Palatul Kensigton.

Este de notorietate relația pe care ea a avut-o cu Dodi Al Fayed, bărbatul alături de care și-a găsit și sfârșitul. Pe 31 august 1997, Diana și Dodi au încetat din viață într-un teribil accident de mașină ce a avut loc în tunelul stradal Pont de l’Alma din Paris.

Puțini știu însă că regretata Prințesă nu era cu adevărat îndrăgostită de Dodi Al Fayed. Mai mult decât atât, ea nu și-a dorit niciodată să îi devină acestuia soție.

Dezvălurile au fost făcute recent de Petronella Wyatt, persoana care a luat cina cu Lady Di cu puțin timp înainte de tragicul accident de mașină.

Se pare că singurul bărbat pe care Diana l-a iubit cu adevărat, după despărțirea de Charles, a fost respectatul chirurg Hasnat Khan. De altfel, bărbatul a fost adesea descris de apropiații Dianei ca fiind “iubirea vieții ei”.

Relația lor a durat din păcate numai doi ani. Despărțirea s-ar fi produs în timpul unei întâlniri nocturne a celor doi în Hyde Park din Londra. Motivele? Atenția presei nedorită de medic, diferențele de ordin religios și nu numai.

„Nu erau îndrăgotiți până peste cap unul de altul. Cel puțin Diana nu era. Dodi pur și simplu nu era genul ei”, a declarat Petronella Wyatt presei internaționale.

Mai mult, se pare că Lady Di ar fi spus că: „Prefer să am o gaură în cap decât să mă mărit cu Dodi!”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *