Connect with us

Stiri Interne

De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani câștigă

La aproape 19 ani, David Popovici nu doar că este dublu campion mondial și european, dar a reușit și să scrie istorie doborând recorduri mondiale. Tânărul înotător este considerat un fenomen și câștigă sume importante în urma competițiilor. El nu vrea să știe însă câți bani câștigă și ce are în conturi. Iată de ce!

Publicat

pe

De ce nu vrea David Popovici să știe câți bani câștigă

Deja de anul trecut, numele lui David Popovici este pe buzele tuturor. Tânărul sportiv a cucerit atunci medalia de aur la Campionatele Mondiale de natație devenind primul înotător român cu această performanță. În prezent, el este dublu campion mondial şi european la 100 m liber şi 200 m liber. David a scris istorie, doborând mai multe recorduri mondiale și este considerat un fenomen.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

Advertisement

Cu toate astea, tânărul de aproape 19 ani a rămas cu picioarele pe pământ, iar modestia îl caracterizează din plin. În ciuda faptului că la această vârstă câștigă sume fabuloase din sportul pe care îl practică, David se concentrează pe școală și performanță, nefiind interesat de bani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de david popovici 🧫 (@chlorinedaddy)

„Eu nu vreau să ştiu câţi bani fac. Eu nu vreau să ştiu câţi bani câştig pe lună, nu vreau să ştiu ce bonusuri primesc, ce premii câştig din înot. Tocmai pentru că nu vreau să mă influenţeze. Nu ştiu, odată ce voi şti asta poate mi s-ar urca la cap, poate m-ar face să mă schimb în vreun fel. Tocmai de asta aleg să nu ştiu”, a declarat el conform Click.ro.

Advertisement

Elev în clasa a XII-a, sportivul se pregătește intens pentru Bacalaureat pe care speră să îl ia cu note mari.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *