Connect with us

Stiri Interne

De ce recomandă vaccinul? Cum au răspuns Andreea Esca, Mândruță și Bobonete!

Andreea Esca, Lucian Mândruță și Mihai Bobonete se numără printre vedetele care au acceptat provocarea din cadrul celei mai recente campanii lansate de Guvernul României în colaborare cu UNICEF. De ce recomandă vaccinul anti-COVID-19?

Publicat

pe

De ce recomandă vaccinul? Cum au răspuns Andreea Esca, Mândruță și Bobonete!

Săptămâna trecută, Valeriu Gheorghiță, Președinte CNCAV, și Andrei Baciu, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății și Vicepreședinte CNCAV, au lansat o provocare pentru vedete. Totul parte a celei mai recente campanii de promovarea vaccinării în România: Ce conține vaccinul?

Printre vedetele provocate se numără Andreea Esca, Lucian Mândruță și Mihai Bobonete. Aceștia au răspuns provocării, dezvăluind printr-o serie de filmulețe ce conține vaccinul din punctul lor de vedere. Apoi, au dat mai departe leapșa.

Andreea Esca

„Vreau să merg fără mască peste tot, să călătoresc. Vreau să merg la teatru, vreau să merg la film, cu faţa descoperită. Acest vaccin pentru mine conţine speranţa că ne vom întoarce la viaţă de dinainte de pandemie”.

Advertisement

Lucian Mândruță

„Vaccinul conţine plaja plină de oameni fără griji, turele mele de la Bucureşti la Constanţa cu bicicleta. Conţine prieteni pe care îi poţi îmbrăţişa. Vaccinul conţine dor de libertate”.

Mihai Bobonete

„Vaccinul conţine linişte şi un viitor excepţional, aşa cum trebuie să îl avem. Și un început de nouă viaţă, trăită aşa cum trebuie. Liber, fără frici, fără ură, fără teamă, fără nimic”.

Victor Rebengiuc

„Pentru mine conține siguranță. Siguranța că pot ieși în lume fără mască. Că pot participa la spectacole, că pot merge la mall să-mi cumpăr ce am nevoie. Înseamnă speranță. Speranța că voi putea fi împreună cu familia mea fără probleme, fără pericol”.

Advertisement

Văru Săndel

„Pentru mine vaccinul înseamnă libertate, înseamnă fară frică şi înseamnă bucuria de a mă îmbrăţişa cu oamenii dragi”.

Leapșa online printre vedete pe subiectul: Ce conține vaccinul?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *