Connect with us

Stiri externe

De ce renunță vedetele să mai posteze pe social media! #StopHateForProfit

Campania #StopHateForProfit a fost lansată în luna iunie a acestui an, iar acum și vedetele i se alătură. Printre primele vedete care renunță să mai posteze pe social media se numără Kim Kardashian.

Publicat

pe

De ce renunță vedetele să mai posteze pe social media! #StopHateForProfit

Campania #StopHateForProfit a fost lansată în luna iunie. A avut inițial ca scop întreruperea reclamelor pe Facebook în luna iulie, din cauză că rețeaua de socializare nu ia măsuri pentru a stopa discursurile care incită la ură. Iată că mai nou și vedetele se alătură acestei campanii.

Kim Kardashian își „îngheață” conturile de Instagram și Facebook ca parte a campaniei #StopHateForProfit. Vedeta a anunțat deja pe social media acest lucru.

Advertisement

Campania a fost lansată în ideea de a pune oamenii mai presus de profit. Și alte vedete și-au înghețat conturile de social media timp de 24 de ore cu acest scop. Printre ele, Naomi Campbell, Keery Wshington, Leonardo DiCaprio și Michael Jordan.

„Îmi place că mă pot conecta direct cu voi prin Instagram și Facebook. Dar nu pot să privesc tăcută în timp ce aceste platforme continuă să permită răspândirea urii, propagandei și dezinformării. Dezinformarea de pe rețelele sociale are un impact serios asupra alegerilor noastre și subminează democrația. Mâine îmi voi îngheța conturile de Instagram și FB pentru a spune #StopHateForProfit”, a scris Kim Kardashian pe rețelele de socializare.

Kim Kardashian, Naomi si Cher, transformate in divele anilor 60 de fosta sefa de la Vogue

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *