Connect with us

Stiri externe

De ce s-a costumat Prințul Harry în Spider Man pentru mesajul de Crăciun

Prințul Harry s-a costumat în Spider Man și a realizat un videoclip special cu un mesaj de Crăciun pentru organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers. Iată de ce a ales să se costumeze în acest fel!

Publicat

pe

De ce s-a costumat Prințul Harry în Spider Man pentru mesajul de Crăciun

Prințul Harry, costumat în Spider Man, a realizat un videoclip surpriză de Crăciun. Mesajul lui Harry s-a adresat tinerilor de la organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers. Mai exact, copiilor ai căror părinți, militari de profesie, au căzut la datorie. Harry și-a dat masca jos abia la finalul videoclipului, dezvăluindu-și identitatea.

El înțelege perfect durerea prin care trec micuții. Harry avea doar 12 ani atunci când mama sa, Prințesa Diana, s-a stins din viață.

„Crăciunul este o perioadă în care ne este dor de cei dragi parcă mai mult ca niciodată. Este posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri. Eu sunt însă aici să vă asigur că ei vor să vă simțiți bine. Aveți voie să vă simțiți mai bine ca oricând, mai ales alături de comunitatea Scotty’s Little Soldiers. Așa că nu aveți de ce să vă simțiți vinovați! Crăciun fericit”, este mesajul pe care Prințul Harry l-a transmis copiilor.

Advertisement

Petrecerea anuală de Crăciun a organizației caritabile Scotty’s Little Soldiers a avut de această dată tema „eroi și răufăcători”. Copiii au avut de îndeplinit diferite sarcini pentru a salva cadourile de Crăciun din mâinile răufăcătorilor. Devenind astfel eroi. De aici și costumația inedită a lui Harry. Copiii au fost extrem de încântați de mesajul primit de la acesta.

Cu câțiva ani în urmă, Prințul Harry s-a deghizat în Moș Crăciun pentru copiii aceleiași organizații.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *