Connect with us

Stiri Interne

De ce s-a despartit Sorin (ex-Akcent) de logodnica

Sorin Brotnei si Daniela Aciu s-au despartit din nou, de aceasta data, pare-se definitiv. Motivul nu ar fi o noua infidelitaate a artistului, ci faptul ca Daniela a ales sa stea in cea mai mare parte a timpului la Milano sau in alte capitale ale modei, unde lucreaza pentru branduri mari din zona fashion.

Publicat

pe

sorin-brotnei-daniela-aciu-1

Sorin Brotnei (ex-Akcent) si Daniela Aciu au decis sa se desparta. Au ajuns, se pare, la concluzia ca nu mai pot continua relatia in conditiile in care el sta in Romania, iar ea mai tot timpul la Milano sau calatorind spre marile capitale ale modei.

Daniela este model cu renume peste hotare, colaboreaza cu mari branduri de moda, iar acest fapt o impiedica sa stea mai mult timp in Romania si, implicit, cu partenerul ei.

Prin urmare, au decis, de comun acord, sa de desparta si fiecare sa isi vada de propriul drum in viata.

„Cariera mea e in crestere si nu am cum sa ma impart, el ma vrea langa el tot timpul, iar eu nu pot sa renunt la ce m-am chinuit sa construiesc tot acest timp. Ca model, am clienti mari: Versace, Fendi, Roccobarocco, exclusivitate Armani, o sa apara campania Roberto Cavalli in curand… Nu am cum sa renunt la asta. Nu a mai fost la fel, tot timpul asta cat am stat departe s-a racit relatia si nu a mai fost la fel”, a declarat Daniela pentru Spynews.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *