Connect with us

Stiri Interne

De ce s-a destrămat Gașca Zurli? Ce spun cei care au plecat din trupă!

În urmă cu două săptămâni, trei dintre componenții trupei fenomen Gașca Zurli au decis să părăsească acest proiect. Este vorba despre Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli. Iată ce spun ei despre motivele care au stat la baza acestei decizii!

Publicat

pe

De ce s-a destrămat Gașca Zurli? Ce spun cei care au plecat din trupă!

Gașca Zurli este, fără doar și poate, un fenomen național care face furori în rândul copiilor. Evenimentele trupei fondate de Mirela Retegan adună de fiecare dată mii de spectatori.

Iată însă că, acum două săptămâni, trei dintre membri cu ștate vechi ai trupei au părăsit proiectul. Este vorba despre Fetița Zurli, Bucătărașul Lulu și Truli. Cu toții au anunțat la momentul respectiv că urmează noi proiecte în care se vor implica.

În cadrul unor interviuri, Mirela Retegan a vorbit la rândul ei despre „destrămarea” Găștii Zurli. Ea a spus că traversează un moment dificil, dar că îi va susține pe cei trei. În plus, ea a dat de înțeles că motivul pentru care aceștia au plecat din trupă este pentru a se putea concentra pe viețile private. Iată însă că, în realitate, lucrurile nu ar sta chiar așa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mirela Retegan (@mirela.retegan)

Ce spune Bucătărașul Lulu?

Bucătărașul Lulu a fost cel care a ales să îi dea un răspuns public Mirelei Retegan. El a mărturisit că, în ultima vreme, atmosfera din echipă era extrem de tensionată. Cea care ar fi cauzat aceste tensiuni ar fi fost chiar fondatoarea trupei. Ea i-ar fi adus până la epuizare pe angajați, astfel ei ajungând să ia decizia de a pleca.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ionut Varodi (@lulu.varodi)

„Urăsc nedreptatea, manipularea și victimizarea(când nu e cazul). În ultimele luni am trăit cu 2 job-uri full time (actor și social media manager) și cu 0 timp liber. Lipsa de respect, recunoștință, apreciere mi-au pus capăt.

La finalul lunii decembrie eram un monstru. Mă trezeam și îmi era rău, toată lumea trăgea de mine și totuși am dus-o la capăt finuț și frumos.

În ultimele luni, atmosfera de la fostul meu loc de muncă a început să se degradeze, totul din vina EI. Al trimisei Domnului pe pământ. Atât de tare s-a stricat atmosfera din cauza acestui om, încât am ajuns în punctul în care singura soluție a fost demisia!”, a declarat el.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *