Connect with us

Stiri Interne

De ce s-a mutat Cosmin Cernat in Canada

Cosmin Cernat, prezentatorul concursului Exatlon de la Kanal D, a parasit Romania si s-a mutat alaturi de familie in Canada. Iata de ce spune ca a luat aceasta decizie radicala.

Publicat

pe

De ce s-a mutat Cosmin Cernat in Canada

Cosmin Cernat nu mai locuieste de ceva vreme in Romania. Prezentatorul concursului Exatlon de la Kanal D s-a mutat, alaturi de familie, in Canada. A facut acest pas in urma cu un an si jumatate.

„Am ales Canada pentru ca sunt un ziarist batran. Am fcaut putin cercetare inainte sa aleg. Din punctul meu de vedere sunt doua destinatii la ora actuala, pentru oamenii care doresc sa duc o viat linistita si sa-si creasca copiii intr-o directie pozitiv. Una este Canada si a doua este Australia. (..) Copiilor le-a palcut. Noi locuim acolo cu chirie.(..) N-avea niciun sens sa-mi iau casa pentru ca lucrurile sunt diferite. Oamenii judeca asa: daca eu triesc trei ani de zile bine, traiesc asa. Daca isi gseste sotia sau sotul un job misto in Vancouver, se muta in alt parte. (..) Stam intr-un apartamentel dragut, intr-o zona foarte frumoasa. Eu in Canada am lucrat ca productor tv”, a declarat el intr-un nterviu acordat Viva!

Aceasta este familia prezentatorului de la Exatlon

Cosmin Cernat a acceptat la sfarsitul anului trecut sa prezinte Exatlon, dupa ce s-a documentat visavi de acest format TV si a vazut in ce conditii urma sa stea luni de zile in Republica Dominicana. S-a mutat acolo alaturi de familie cat timp au avut loc filmarile pentru aceasta emisiune.