Connect with us

Stiri Interne

Madalina Ghenea, pe urmele fostului iubit! De ce a parasit Italia si s-a mutat la Londra

Dupa 13 ani in care a locuit in italia, Madalina Ghenea s-a mutat la Londra, sperand ca aceasta miscare va fi una extrem de benefica pentru cariera ei. Intamplator sau nu, capitala Angliei este locul in care locuieste si fostul iubit al Madalinei, celebrul actor Michael Fassbender.

Publicat

pe

ghenea-2

Madalina Ghenea si-a luat adio de la Italia, tara care i-a servit drept casa in ultimii 13 ani. Frumoasa romanca si-a facut bagajele si a plecat catre o alta tara europeana. Mai exact, Madalina s-a mutat la Londra (Marea Britanie), orasul in care locuieste de altfel si fostul ei iubit, celebrul actor Michael Fassbender.

madalina-michael2

Conform ziarului Ring, Madalina Ghenea ar fi plecat catre Londra cu planuri marete, la indemnul profesorului ei de actorie, Bernard Hiller, sperand ca acolo sa dea lovitura in lumea filmului.

„Madalina si-a dat seama ca daca ramane in Italia nu are prea multe sanse sa ajunga unde vrea. Stia si ea ca acele castinguri pentru productiile importante nu prea se tin la Roma, iar intalnirea cu Bernard Hiller a facut-o sa ia hotararea cea mare. Crede in viitorul ei, este convinsa ca va ajunge acolo unde isi doreste. Acum va avea alte oportunitati si, oricum, nu o mai lega nimic de Italia”, a declarat o apropiata a frumoasei romance.

Multi sunt de parere ca mutarea la Londra este doar o etapa in viata Madalinei Ghenea si ca aceasta va face cat de curand pasul cel mare si se va stabili in Statele Unite, acolo unde are toate sansele sa dea lovitura la Hollywood.

Advertisement