Connect with us

Stiri externe

De ce va costa 45 de milioane $ nunta Printului Harry

Presa internationala vehiculeaza ca nunta Printului Harry cu Megan Markle va avea un buget impresionant – in jur de 45 de milioane $. Conform site-ului Bridebook, cea mai mare parte a banilor va fi destinata chetuielilor de securitate.

Publicat

pe

Nu ne asteptam ca nunta regala a anului sa fie low budget, dar parca nici sa coste atat de mult. Suma vehiculata face ca nunta Printului William cu Kate Middleton, din 2011, care a costat 28 milioane $, sa para o nimica toata.

Securitata se pare ca va avea alocata cea mai mare parte din buget, in jur de 42,1 milioane $. La nunta sunt asteptati nu numai membri ai familiei regale britanice, ci si capete incoronate si sefi de state din intreaga lume.  In aceste conditii, este firesc sa fie luate toate masurile necesare pentru a le garanta siguranta.

Pe langa lunetisti pe fiecare acoperis si politisti sub acoperire pe strazi, nunta va beneficia de cea mai recenta tehnologie militara. Casa regala a achizitionat inclusiv un sistem de distrugere a dronelor, care va costa cel putin 1 milion de lire (1,4 milioane dolari). Acesta va fi folosit pentru a combate eventuale atacuri aeriene, dar și pentru a bruia dronele trimise de tabloide sa faca poze.

https://www.instagram.com/p/BfJThdmAb52/?taken-by=kensingtonroyal

O alta suma impresionanta este destinata rochiei de mireasa pe care o va purta Megan Markle. Se pare ca tinuta ei va costa intre 420.000 si 560.000 $. Pentru cortul din sticla unde va avea loc receptia, vor fi platiti 420.000 $.

Advertisement

Ce vedete sunt invitate la nunta Printului Harry

Toate aceste cheltuieli extravagante vor plasa, cu siguranta, nunta lui Markle si a Printului Harry printre primele zece cele mai scumpe nunti ale tuturor timpurilor.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *