Connect with us

News

De la pilot de Formula 1 la jucator de tenis! Cine este noul iubit al lui Nicole Scherzinger?

Odata capitolul Lewis Hamilton incheiat, fosta componenta a trupei Pussycat Dolls a pus ochii pe un alt sportiv. De aceasta data Nicole Scherzinger se iubeste cu un jucator de tenis, care in trecut a avut o relatie de doi ani cu Maria Sharapova.

Publicat

pe

Pop star Nicole Scherzinger was spotted in the crowd watching her partner Grigor Dimitrov of Bulgaria during his match against France's Gilles Simon at the Brisbane International tennis tournament in Brisbane, 4 January 2015.

Nicole Scherzinger si-a incurajat iubitul la meciul de tenis sustinut luni, in Australia.

De la urmarit curse de Formula 1, Nicole Scherzinger a ajuns in tribunele VIP ale meciurilor de tenis. Cantareata se iubeste acum cu jucatorul de tenis bulgar Grigor Dimitorov, care in trecut a avut o relatie de doi ani cu Maria Sharapova.

Grigor Dimitrov 2012 Western & Southern Open Mason, Ohio United States of America Copyright: Andrea Nay, All Rights Reserved To license this photo, please vist http://www.AndreaNay.com/contact and request File Name: 2012-0817-13988. Model Release: NO Property Release: NO

Grigor Dimitrov

victor dimitrov

Surse apropiate celor doi spun ca relatia a inceput inca din luna iulie a anului trecut, la scurta vreme de la despartirea lui Dimitrov de Sharapova. In ciuda faptului ca a trecut o jumatate de an, cei doi au evitat sa fie fotografiati impreuna, iar singura confirmare vine din faptul ca Nicole a fost fotografiata luni in tribuna din Queensland, Australia, la meciul pe care bulgarul l-a castigat in fata francezului Gilles Simon.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *