Connect with us

News

De Ziua Copilului, Andreea Banica va distra copiii altora, nu pe fetita ei!

Andreea Banica, o mamica iubitoare si in acelasi timp o artista de succes, face tot posibilul pentru a impaca viata de familie si caiera muzicala. De cele mai multe ori se intampla ca job-ul sa nu ii permita sa petreaca sarbatori importante alaturi de cei dragi, insa are grija sa recupereze de fiecare data distractia pierduta alaturi de fiica si sotul ei.

Publicat

pe

21-andreea-banica

Maine este 1 iunie, Ziua Copilului, dar concertele nu ii permit Andreei Banica sa petreaca aceasta sarbatoare alaturi de fiica ei, Sofia.

Artista urmeaza sa sustina in aceasta zi nu mai putin de 4 concerte, insa promite ca va recupera distractia alaturi de micuta Sofia in perioada imediat urmatoare.

„De 1 iunie voi distra copiii altora, nu pe al meu, pentru ca am patru concerte: trei in Bucuresti, in aer liber, si unul la Braila. Sofia se afla la mare, la bunici. Cu ei va merge la serbarea de la gradinita si apoi la plimbare. Promit insa ca voi recupera distractia cu fiica mea in urmatoarele zile”, a marturisit Andreea Banica intr-un interviu acordat ziarului Ring.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *