Connect with us

Stiri Interne

Declaraţia care a agitat apele internetului. De ce nu vrea Delia copii!

Delia este foarte des întrebată de ce nu face copii, lucru de care s-a arătat deranjată în repetate rânduri. Încă o dată, artista a explicat de ce nu își dorește să devină mamă. Iată declarația care a agitat apele în mediul online.

Publicat

pe

Declaraţia care a agitat apele internetului. De ce nu vrea Delia copii!

În aproape toate interviurile, Delia este întrebată de jurnaliști când va deveni mamă. Iată însă că artista nu își dorește copii. Deși este măritată, are o vârstă la care ar putea aduce pe lume un copil și o situație financiară bună, nu își dorește acest lucru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Advertisement

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face. Suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult. E plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa. Facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta prin intermediul rețelelor de socializare.

Deși nu își dorește copii, Delia îi iubește foarte mult pe nepoțeii săi. Este vorba despre fetița și băiatul surorii sale, Oana Matache.

Internetul a luat foc la declarațiile făcute de artistă. Una dintre personalitățile care au comentat public pe seama acestui subiect este Mircea Badea.

„Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Probabil că pe Delia au înnebunit-o fanii și jurnaliștii cu întrebarea „tu de ce nu faci un copil? tu când faci un copil?” Și atunci a răbufnit, ca să zic așa. Adevărul meu, în legătură cu acest subiect, este: să faci un copil este un gest absolut egoist. Să nu faci un copil este un gest la fel de egoist. Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni… nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi.

A alege să nu faci un copil pentru că vrei să pleci de acasă și să vii când dorești, ca Delia, este o gândire la fel de egoistă cu decizia de a face un copil. Dar argumentele Deliei cu planeta… serios?! Cineva – oricine – își ia deciziile în funcție de planetă?! Absolut nu. Oricum, decizia de a avea copii este crâncen personală pentru că este foarte egoistă. Nu este ceva rău a fi egoist”, a spus Mircea Badea la Antena 3 CNN, conform dcnews.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *