Connect with us

News

Declaratii in premiera! Robbie Williams si-a vazut moartea cu ochii!

Cantaretul Robbie Williams, in varsta de 44 de ani, a declarat intr-un interviu pentru tabloidul „The Sun” ca se confrunta cu o boala mintala care era cat pe ce sa-l omoare de cateva ori. Artistul sufera de o severa depresie si isi compara destinul cu cel al lui George Michael.

Publicat

pe

„Am o boala mintala care vrea sa ma omoare si tot timpul ma lupt cu ea”, declara Robbie Williams in interviul pentru „The Sun”.

„Am trecut prin foarte multe in viata mea si eram de multe ori atat de aproape de moarte”, continua Williams. In anul 2007, cantaretul s-a internat intr-o clinica de dezintoxicare dupa ce a consumat cantitati mari de speed, acid, heroina si cocaina. „Am fost atunci cel mai aproape de moarte. Doar cateva ore m-au despartit atunci de moarte”, spune artistul.

Robbie Williams s-a casatorit in anul 2010 cu actrita Ayda Field, iar impreuna au doi copii: Theodora (5 ani) si Charlton (3 ani). Acesta ii multumeste sotiei pentru faptul ca l-a sustinut in lupta sa cu depresia si dependenta de narcotice.

„Din nefericire, daca sunt lasat de capul meu am tendinta de a sabota totul”, mai spune Williams.

Cantaretul a ajuns anul trecut la spital cu un cheag de sange pe creier, fiind fortat sa anuleze ultimele concerte din turneul lui european. „La un control medicii au constat ca am sange pe creier, astfel ca am petrecut o saptamana la terapie intesiva. Am fost si atunci atat de aproape de moarte”, declara Robbie Williams.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *