Connect with us

Stiri Interne

Deea și Dinu Maxer divorțează. Motivele pentru care se certau des!

Deea și Dinu Maxer au luat pe toată lumea prin surprindere ieri, când au anunțat pe rețelele de socializare faptul că divorțează după o căsnicie de 18 ani. Iată care sunt motivele pentru care cei doi se certau des!

Publicat

pe

Deea și Dinu Maxer divorțează. Motivele pentru care se certau des!

Deea și Dinu Maxer divorțează după 18 ani de căsnicie. Asta în ciuda faptului că, în ochii lumii, păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi au făcut anunțul despărțirii printr-o postare comună pe rețelele de socializare.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost pe rând, piloți. Voi ne știți viață, că pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație.

Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și, totodată, ne dorim să respectați acest moment din viață noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea și Dinu Maxer“, este mesajul postat de cei doi în mediul online.

Deea și Dinu au împreună doi copii: Andreas (11 ani) și Maysa (3 ani). De-a lungul anilor, cei doi au traversat și perioade mai grele în relația lor. Se pare că acum, oricât și-ar fi dorit să își salveze mariajul, nu au mai reușit. Munca ar fi cea din cauza căreia se certau cel mai des, mai ales că ambii activează în același domeniu.

„E foarte greu să picăm de acord pe un proiect. Noi ne certăm foarte mult din cauza muzicii și a proiectelor muzicale”, declara Deea în urmă cu doi ani.

La rândul lui, Dinu spunea că este destul de greu, atunci când ai doi copii, să îți mai găsești timp pentru partener.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ceea ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic. Acum vrem să ne luam o săptămână numai pentru noi, lăsăm copii cu părinții și plecăm!”, spunea el.

Apropiații celor doi spun că la baza divorțului nu ar fi stat infidelitatea.

„S-a consumat tot ce a fost între ei doi și amândoi se simțeau ca frații. Atâta tot! Amândoi au încercat să salveze căsătoria, câteva luni, dar nu au mai putut, degeaba! Nu are nici Dinu, nici Deea pe altcineva. Clar nu a fost ăsta motivul”, a declarat un apropiat pentru Click.ro.