Connect with us

Stiri Interne

Delia, despre sarcină și cum a plecat de acasă la 18 ani

Delia a fost invitată de Andra în podcastul Acasă la Măruță. Emisiunea online cu doua dintre cele mai bune voci din țara noastră a strâns aproape 500.000 de vizionări în 24 de ore și este pe locul 4 în trending pe YouTube. Iată ce dezvăluiri a făcut Delia despre sarcină și despre cum a plecat de acasă la 18 ani.

Publicat

pe

Delia, despre sarcină și cum a plecat de acasă la 18 ani

Andra și Delia sunt fără doar și poate două dintre cele mai apreciate artiste din peisajul muzical românesc. Mulți spuneau despre ele că ar fi rivale și nu s-ar înțelege deloc. O informație falsă, a demonstrat Andra invitând-o pe Delia la o discuție amicală în podcastul Acasă la Măruță.

Una dintre întrebările care stă pe buzele tuturor de ani buni este: de ce nu face Delia un copil? Artista a evitat întotdeauna să dezbată public acest subiect. Iată însă că în fața Andrei, și-a deschis sufletul și a declarat că și-ar dori o fetiță. Spune însă că mai așteaptă puțin până la momentul în care va deveni mamă.

„Am frici! Mi-e teamă, dar mi-aş dori o fetiţă! E o lume nesigură, nu-mi place lumea în care trăim. Să aduci pe lume un suflet nevinovat în nebunia asta, pe care o trăim cu toţii, nu mi se pare prea ok. Am multe temeri, deşi cred că aş fi o mamă extraordinară. Îmi dau un răgaz cât se mai poate“, a dezvăluit în premieră Delia.

Totodată, Delia a vorbit despre cum a „fugit” de acasă la 18 ani.

„Eu nu aş vrea să fiu un părinte cum erau părinţii mei, spartani. Erau prea autoritari, aşa era pe atunci. Mă certau din orice, pentru o notă la şcoală, orice. Bine că şi eu minţeam uneori. La 18 ani am plecat de acasă. M-a enervat mama. Era cu chestii din alea, să fii la opt acasă. Mergeam şi eu la un film, la o întâlnire. Nu făceam chestii rele. Dar când am făcut 18 ani am zis: gata nu se mai poate, vreau să fac ce vreau. Mi-am făcut bagajele de faţă cu ea şi am ieşit pe uşă, dar am uitat să-mi iau banii. Aveam nişte bani strânşi de la concerte, îi pusesem eu deoparte. M-am întors după ei. Am stat o lună cu chirie şi m-a sunat mama să mă întorc că vorbesc vecinii aiurea”, a declarat Delia.

Delia, schimbare de look: s-a vopsit precum Zanni de la Survivor

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andra (@andra)