Connect with us

Stiri Interne

Delia, înlocuită cu Andreea Bălan la iUmor?

Delia face parte din juriul emisiunii iUmor de pe Antena 1 încă de la debutul proiectului. Există însă zvonuri conform cărora, anul acesta artista ar urma să fie înlocuită la masa juraților de Andreea Bălan. Iată care ar putea fi motivul acestei schimbări!

Publicat

pe

Delia, înlocuită cu Andreea Bălan la iUmor?

Delia și Cheloo sunt veteranii de la masa juriului iUmor. Cei doi fac parte din juriu încă de la debutul show-ului de pe Antena 1. În presă se vehiculează însă schimbări pentru acest an. Conform Click.ro, Delia ar putea fi înlocuită la iUmor de colega ei de breaslă, Andreea Bălan.

Care ar putea fi motivul pentru această schimbare? Se zvonește că Delia ar urma să participe în noul sezon al reality show-ului America Express. Asta în condițiile în care toată lumea știe despre ea că este pasionată de călătorii, aventură și destinații îndepărtate. În repetate rânduri, Delia chiar a declarat că urmărește America Express și că ar fi tentată să participe, cu condiția de a face echipă cu soțul ei, Răzvan Munteanu.

Dacă Delia ar pleca în aventura America Express, locul ei la masa juriului iUmor ar urma să fie ocupat de Andreea Bălan. S-ar părea că următoarea destinație pentru reality show-ul urmărit cu sufletul la gură de români ar fi Peru. Pregătirile pentru filmări ar fi deja în toi, sub bagheta producătoarei Mona Segal.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)

Doar timpul va arăta dacă aceste zvonuri sunt sau nu adevărate. Cel mai probabil, filmările pentru noul sezon America Express vor avea loc în această primăvară. Tot atunci vor fi anunțate și numele noilor concurenți.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *