Connect with us

Stiri Interne

Delia isi pierde vocea din cauza tigarilor? VIDEO

Delia isi poate pierde vocea din cauza tigarilor. Artista are in prezent noduli pe corzile vocale, iar una din cauza ar fi si fumatul exagerat, un viciu care dauneaza mult artistilor. Iata ce spun medicii.

Publicat

pe

delia-noduli

Delia isi pierde vocea din cauza tigarilor. Artista a fost, se pare, diagnosticata, cu noduli pe corzile vocale, iar una din cauze ar fi fumatul excesiv.

Viciul este imbinat cu un program incarcat si obositor, ea filmand pentru X Factor si cantand in cluburi unde, si acolo, este inconjurata de fumul de tigara al clientilor.

delia-tigari

„Trebuie sa nu-si forteze vocea, sa nu bea rece, sa excluda tutunul. In functie de amploarea leziunii, pacientul are nevoie de o perioada de repaus, e indicata o pauza vocala de cateva zile, chiar si vorbitul este exclus. Acesti noduli, in functie de amploarea lor, se pot vindeca cu tratament sau cu o interventie chirurgicala”, a declarat medicul specialist ORL Ionita Tulica pentru Click.

Probleme de acest tip au avut si alti artisti cunoscuti de la noi, precum Tudor Chirila, cel care si-a anulat mai multe concerte si piese de teatru in primavara acestui an, Elena Ionescu de la Mandinga, chiar inainte de participarea la Eurovision in 2012, sau Alexandra Stan.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.