Connect with us

News

Delia Marache, Rona Hartner, Marius Mihalache si Tandarica au facut “Balkanic Explosion” la Sala Palatului

“Ovidiu Lipan Tandarica and The Balkanic Explosion” a fost un concert de zile mari la Bucuresti. Acordurile muzicii lui Tandarica si ale invitatilor sai, nume precum Marius Mihalache, Rona Hartner, Delia Matache, Stelu Enache, Fanfara 10 prajini au facut sa vibreze Sala Palatului.

Publicat

pe

Un adevarat experiment cultural care a fost primit de public cu aplauze la scena deschisa. Fanii au fost purtati pe taramuri necunoscute, datorita unor instrumente deosebite, precum percutii africane, sud-americane, oud si kanun.

Un moment mult asteptat a fost  duetul dintre celebrul tambalist Marius Mihalache si Ovidiu Lipan Tandarica. Tobele si tambalul  s-au “imprietenit”, iar publicul s-a ridicat in picioare si a aplaudat frenetic la sfarsitul recitalului.

De altfel, chiar Marius Mihalache a declarat ca atunci cand urca pe aceeasi scena cu Ovidiu Lipan Tandarica se simte implinit! Rezultatul este unul spectaculos. Tandarica si Mihalache se inteleg din priviri pe scena si  se sincronizeaza perfect.

Rona Hartner si Delia Matache nu au fost mai prejos. Cele doua artiste au cantat la un moment dat impreuna, mai spre sfarsitul show-ului, melodia “Sanie cu zurgalai”, Rona Hartner completand apoi cu “Ciuleandra”.

Delia Matache a cantat la flaut si a improvizat pe muzica lui Tandarica unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale, in timp ce vulcanica Rona Hartner a facut spectacol, cantand si dansand pe mai multe piese din repertoriul sau, demonstrand inca o data publicului cat este de talentata.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *