Connect with us

News

Dupa de a calatorit zeci de mii de kilometrii prin Europa, Asia si Africa, Delia Matache devine consilier in turism

Delia Matache si Dan Chisu si-au unit fortele si cunostintele in materie de turism, acumulate in urma zecilor de vacante petrecute in intreaga lume, si au deschis o firma de consultanta in domeniul turismului.

Publicat

pe

delia-matche-iubit-vacanta-7

Delia Matache este deja cunoscuta ca o mare amatoare de calatorii. In ultimii ani, solista a plecat, alaturi de partenerul ei, Razvan Munteanu, in vacante petrecute in Europa, Africa si Asia.

delia-matache-cambogia

Artista considera ca a acumulat indeajuns de multa experienta pentru a fi acum capabila sa ii consilieze pe altii cum sa aleaga vacanta ideala in functie de dorintele si de bugetul lor. In acest sens, s-a asociat cu Dan Chisu, cunoscutul om de film si televiziune care, la randul lui, a colindat lumea cu ocazia unei serii de emisiuni culinare, si au infiintat o firma de consultanta in domeniul turismului. 

“E un concept unic de business in turism. Ideea mi-a venit calatorind si izbindu-ma de anumite probleme, cum ar fi, de pilda, gasirea unui bilet de avion mai ieftin, cazarea la hoteluri care in poze pareau ok, iar in realitate erau altfel, probleme pe care acum noul serviciu oferit de firma mea le va rezolva. Investitia consta mai degraba in experienta acumulata de noi si de echipa de angajati de care acum se pot folosi clientii iubitori de travel”, a explicat Delia pentru Libertatea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *