Connect with us

Stiri Interne

Delia pleacă de la iUmor? Spune că nu mai suportă roast-urile

Delia ar putea pleca de la iUmor după aproximativ 7 ani în care s-a aflat la masa juriului. Artista a declarat recent, pe rețelele de socializare, faptul că nu mai suportă roast-urile. Iată în continuare detalii!

Publicat

pe

Delia pleacă de la iUmor? Spune că nu mai suportă roast-urile

Delia ar putea să înceteze colaborarea cu show-ul tv iUmor după șapte ani în care a făcut parte din juriu. Emisiunea este difuzată de postul Antena 1 și, alături de Cheloo, Delia este unul dintre jurații care fac parte încă de la început din acest proiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @iumor.romania

Recent, pe rețelele de socializare, artista a dezvăluit că nu mai suportă roast-urile prezentate de concurenți pe scena emisiunii. Este vorba în special despre glumele cu tentă sexuală făcute la adresa ei.

Delia, înlocuită cu Andreea Bălan la iUmor?

Delia mărturisește că nu îi place ceea ce simte atunci când aude aceste glume, ajungând la saturație. Ea a mai spus că trăiește o senzație de disconfort și vulnerabilitate pe care nu își mai dorește să le experimenteze.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @iumor.romania

Jurata a mai descris roast-urile ca fiind toxice pentru stilul de viață în perfectă armonie pe care ea și-l dorește. S-a oprit însă cu declarațiile aici, fără a spune dacă și pentru cât timp va mai face parte din juriul iUmor.

Și Mihai Bendeac a încheiat subit colaborarea cu Antena 1 toamna trecută. Atunci, acesta a decis brusc să nu se mai prezinte la filmările emisiunii iUmor. Inițial, decizia a fost pusă pe seama unui conflict pe care l-ar fi avut la masa juriului, cu Cheloo. Se pare însă că situația ar fi fost cu totul alta. Mai exact, actorul a fost furios pe seama faptului că producătorii au difuzat o înregistrare filmată în culise, în care acesta și-a spus părerea, deloc favorabilă, despre Mugur Mihăiescu, fondatorul Vacanța Mare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *