Connect with us

Stiri Interne

Delia, scoasa de la radio si TV pentru ca este prea indecenta?

Delia ar putea fi scoasa de la radio si TV pentru ca este prea indecenta. Cel putin, este vorba de piesa ei, “Gura Ta”, care va fi subiectul unei sedinte a Consiliului National al Audiovizualului (CNA), dupa ce s-au primit reclamatii ca versurile ei “dauneaza evolutiei copiilor”.

Publicat

pe

delia-deepcentral

Delia, scoasa de la radio si TV pentru ca este prea indecenta?

Delia ar putea fi scoasa de la radio si TV pentru ca este prea indecenta. Piesa “Gura ta” interpretata alaturi de Deepcentral, este considerata de unii ascultatori drept plina de aluzii sexuale ce “dauneaza evolutiei copiilor”. Prin urmare, o plangere a fost trimisa la CNA, membrii Consiliului urmand sa analizeze situatia intr-o sedinta. Au fost, de fapt, mai multe reclamatii vizavi de acele ”sintagme erotice explicite si indecente”.

Reclamatia la CNA sunt in felul urmator: „Solicit dispunerea de masuri contraventionale si interzicerea difuzarii la postul de radio Pro FM si la alte posturi radio-TV a melodiei «Gura ta» interpretate de cantareata Delia. Pe postul mentionat e difuzata obsesiv, cam o data la 25-30 minute, melodia respectiva, care contine sintagme erotice explicite si indecente care dauneaza evolutiei copiilor. Astfel, intre versurile slagarului se regasesc: «ma dezbraci», «gura ta, gura ta», «ma dezbraci», «innebunesc cand ma atingi», «ca o felina ataci», «ma musti»“.

UPDATE:

In sedinta de joi, membrii CNA au decis ca melodia Deliei va fi difuzata in continuare. “E un tip de nonconformism care mie imi place si cred ca trebuie sa ne gandim atunci cand discutam in sedinta si la cei care sunt mult mai tineri decat multi dintre noi si care au dreptul la gustul lor si considera ca un asemena cantec e normal. Mie mi se pare chiar frumoasa melodia Deliei”, a spus Radu Calin Cristea, potrivit News.ro.