Connect with us

News

Incredibil! Iat-o pe Demi Moore sarutandu-se pasional cu un pusti de 15 ani!

Poate cea mai echilibrata perioada a vietii lui Demi Moore a fost cea in care l-a avut ca sot pe Bruce Willis. Se pare insa ca actrita nutrea mereu la baietei mai tineri, asa cum o demonstreaza si aceasta fotografie din 1982, cand Demi poate fi vazuta cum saruta pasional pe buze un pusti de doar 15 ani.

Publicat

pe

Multa lume s-a mirat atunci cand Demi Moore a facut o pasiune pentru tinerelul Ashton Kutcher, cu care s-a maritat in anul 2005 cu toate ca Ashton era cu 16 ani mai tanar decat ea.

Se pare insa ca Demi Moore a avut mereu aceasta slabiciunie pentru pustani, iar acest lucru reiese dintr-o serie de fotografii realizate in anul 1982, cand Demi saruta pe buze un tanar de 15 ani.

Demi avea atunci 20 de ani, iar baiatul in cauza este Phillip Tanzini, partenerul ei de platou din „General Hospital”, care tocmai implinise 15 ani. Mai interesant, la vremea respectiva Demi Moore era maritata cu Freddy Moore, primul ei sot, insa juramintele de casatorie nu au impiedicat-o pe actrita in a-si da frau liber sentimentelor fata de minorul Phillip.