Connect with us

Stiri externe

Dependența de droguri l-a costat 9 milioane de dolari!

Matthew Perry, cunoscut pentru rolul său din serialul fenomen Friends, s-a luptat ani de zile cu dependența de alcool și droguri. Ba chiar a ajuns la un pas de moarte din cauza acestor substanțe periculoase. Acum, actorul a recunoscut că dependența de droguri l-a costat nu mai puțin de 9 milioane de dolari!

Publicat

pe

Dependența de droguri l-a costat 9 milioane de dolari!

Matthew Perry a dezvăluit câți bani a cheltuit pentru a scăpa de dependența de alcool și droguri. A făcut aceste declarații în cadrul unui interviu recent acordat publicației New York Times.

„Probabil am cheltuit 9 milioane de dolari sau mai mult pentru a încerca să mă vindec”, a spus el. Recent, actorul din Friends a împlinit 18 luni de când nu a mai consumat substanțe interzise.

Averea sa se ridică la 120 de milioane de dolari, conform Celebrity Net Worth. Matthew Perry a câștigat câte 22.500 de dolari pe episod în primul sezon din Friends. Deja la ultimele sezoane salariul său crescuse la 1 milion de dolari pe episod.

Matthew Perry spune chiar că nu își mai amintește prea multe din perioada în care filma pentru Friends. Motivul fiind acela că era mai mereu sub influența substanțelor interzise.

Advertisement

În 2018, Matthew a fost operat pe colon. Acesta se fisurase în urma consumului repetat de opioide. Atunci, medicii i-au dat șanse foarte mici de supraviețuire. A scăpat însă cu viață. Timp de nouă luni, a fost nevoit să folosească o pungă de colostomie. Acela a fost momentul în care actorul s-a temut real pentru viața lui și a decis că e momentul să scape de dependențe.

De-a lungul anilor, a fost de nu mai puțin de 15 ori internat în clinici de dezintoxicare. Tot de aproape atâtea ori a fost operat la stomac. Simte însă că este acum pe drumul cel bun al recuperării.