Connect with us

ADPM Health

Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului

Celebrul nutritionist Gianluca Mech a prezentat la Bucuresti, in cadrul unei conferinte de presa, desfasurata la Arc de Triomphe Hotel, Depurativo Antartico, cea mai eficienta metoda naturala de detoxifiere a organismului.

Publicat

pe

Depurativo Antartico, cea mai eficientă metoda naturala de detoxifiere a organismului

Produsul vedeta al gamei Decottopia are la baza o metoda patentata de prelucrare a plantelor medicinale mostenita din generatie in generatie in familia Mech.

Extractele din plante ce formeaza Decottopia reprezinta baza sistemului dietetic al Dietei Gianluca Mech, produsele lansate la nivel international avand 37 de patente de inventie obtinute de la Universitatea din Padova, una dintre cele mai importante institutii din lume specializate in biotehnologie si stiinta alimentatiei.

Depurativo Antartico este un supliment alimentar fara alcool, zahar, conservanti, gluten si lactoza, care ajuta la purificarea si drenarea organismului. Are o actiune eficienta de purificare datorita acidului alginic, care este extras din algele antarctice Durvillaea. Acestea favorizeaza absorbtia si eliminarea substantelor nocive ale radicalilor liberi. Depurativo Antartico este suplimentul ideal pentru a contracara excesele unei alimentatii incorecte si efectele nocive ale poluarii mediului asupra corpului nostru.

Se recomanda administrarea de la 30 la 60 ml de extract pe zi, diluat in jumatate de pahar cu apa dimineata pe stomacul gol si dupa cele doua mese principale ale zilei.

Advertisement

“Depurativo Antartico poate fi folosit zilnic, fiind complementar curelor de detox de la anumite clinici de specialitate. In fiecare zi, prin ceea ce consumam, organismul nostru acumuleaza toxine, iar acest extract din plante ne ajuta sa le eliminam. Depurativo Antartico este recomandat mai ales in procesul de slabire. In momentul in care grasimea se topeste, toxinele raman in organism daca nu sunt eliminate. Depurativo Antartico face exact acest lucru. Consideram ca mai bine nu te apuci de slabit daca nu pui accent si pe detoxifierea organismului”, declara nutritionistul Gianluca Mech.

Depurativo Antartico este indicat nu doar in curele de slabire, ci si in mentinerea unei stari generale de sanatate a organismului. Depurativo Antartico are un efect tonic, ofera un plus de energie si stralucire tenului.

Dieta Gianluca Mech, din care face parte si produsul Depurativo Antartico, introduce in alimentatie mixuri din plante, dar si alimente create dupa retetele familiei Mech, fara zahar, gluten si conservanti. Aceste produse sunt menite sa imbunatateasca metabolismul si sa accelereze slabirea.

Advertisement

Depurativo Antartico are pretul de 110 lei (500 ml) si poate fi comandat in Romania online, de pe www.gianlucamech.ro, ori din farmaciile Alphega.

Gianluca Mech a inceput campania impotriva obezitatii in SUA