Connect with us

Stiri externe

Cum s-a recuperat designerul Balmain după ce a fost ars pe față și pe corp

Olivier Rousteing, designerul Balmain, a dezvăluit recent drama prin care a trecut în ultimul an și pe care a ținut-o bine ascunsă de ochii lumii. A fost ars pe mai bine de jumătate din suprafața corpului.

Publicat

pe

Cum s-a recuperat designerul Balmain după ce a fost ars pe față și pe corp

Pentru a celebra aniversarea de 10 ani de când este director de creație al brand-ului Balmain, Olivier Rousteing a pus în scenă un fashion show de excepție. Cu 6000 de invitați, un recital Doja Cat, modele precum Naomi Campbell sau Carla Bruni și vocea lui Beyonce pe fundal.

Advertisement

A mai avut însă un motiv de celebrare. Așa cum el însuși le-a dezvăluit reporterilor după eveniment. Anul trecut, în luna octombrie, designerul Balmain a fost ars pe față și pe corp. A suferit arsuri grave după cu un șemineu din casă i-a explodat. A reușit să se recupereze și este recunoscător pentru asta.

La un an distanță, Olivier Rousteing a vorbit pentru prima oară deschis despre tragedia prin care a trecut. A postat pe social media o imagine care îl arată imediat după ce a fost externat, cu jumătatea de sus a corpului aproape complet bandajată.

Advertisement

„În sfârșit mă simt pregătit să împărtășesc acest lucru. Am ținut totul ascuns prea multă vreme și acum a venit vremea să aflați.

În urmă cu exact un an, șemineul din casă mi-a explodat. M-am trezit a doua dimineață la un spital din Paris. Oamenii extraordinari de acolo au avut grijă de mine. Asta deși se confruntau în același timp cu o explozie de cazuri de COVID. Nu le pot mulțumi îndeajuns pentru ceea ce au făcut.

Am făcut totul pentru a ține ascunsă această poveste. Să țin secret tot ce s-a întâmplat. Sincer, nu știu de ce mi-a fost atât de rușine. Poate are legătură cu obsesia pentru perfecțiune în lumea modei. Sau poate e legat de propriile mele nesiguranțe.

Cum arata noua colectie Balmain, inspirata de femeile care vor sa detina controlul

Pe măsură ce mă recuperam, am muncit zi și noapte ca să uit. Am creat colecții încercând să fac astfel lumea să viseze. Mi-am acoperit cicatricile cu măști, bluze pe gât, mâneci lungi și bijuterii în exces.

Am realizat că adevărata putere a social media este în mâinile noastre. Noi arătăm acolo doar ceea ce vrem. Asta este noua lume. Acum, un an mai târziu, sunt vindecat, fericit și sănătos.

Advertisement

Realizez cât sunt de binecuvântat și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi a vieții mele.

Cel mai recent show al meu a fost despe celebrarea vindecării durerii. Mulțumesc tuturor modelelor, echipei de producție, familiei Balmain, prietenilor care mi-au fost alături. Care au sărbătorit alături de mine nu doar cei 10 ani la Balmain, ci renașterea mea.

Astăzi mă simt liber, bun și norocos. Încep un nou capitol cu zâmbetul pe față și inima plină de recunoștință.

Doctorilor și asistentelor, tuturor celor care m-au îngrijit și mi-au păstrat secretul: un profund mulțumesc. Vă iubesc!

Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți. Nu renunțați niciodată! Soarele iese după orice furtună”, a scris el pe rețelele de socializare.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *